2777
2789
عنوان

دارم کات میکنم

119 بازدید | 14 پست

یعنی فکنم تموم شد دوستم داره باهاش صحبت میکنه که آشتی کنیم چون تقصیر من بود موضوع ولی نمیدونم دعا کنید اشتی کنیم بنظرتون امشب خودم بهش پیام بدم حرفای دلمو بزنم و بعد دیلیت اکانت کنم کلا تموم شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم بزار یکم بگذره اروم بشه خودت پیام بده یکم قربون صدقه اش برو خرش کن

ببین دو روز گذشته و کله این دوروز دوستم داشت باهاش حرف میزد کاره من باعث ایجاد مشکل تو محله کارشم شد ولی من یه سری حرفا دارم که هیچوقت بهش نگفتم درمورد دلیل انجام کارام الان رفیقم پیام داده هنوز سین نزده خودم میخوام پیام بدم حرفای دلمو بزنم و دیلیت کنم اگه بخواد میتونه پیدام کنه

ببین دو روز گذشته و کله این دوروز دوستم داشت باهاش حرف میزد کاره من باعث ایجاد مشکل تو محله کارشم شد ...

بنظرم خودت زنگ بزن بهش چت خوب نیست برای بحث های مهم لحن صداتم بشنوعه تاثییر بیشتر میشه کلا با محبت نرمش کن بالاخره پارتنرش بودی قلقش دستته

بنظرم خودت زنگ بزن بهش چت خوب نیست برای بحث های مهم لحن صداتم بشنوعه تاثییر بیشتر میشه کلا با محبت ن ...

بخاطر کارش نمیتونم زنگ بزنم بعدم پشته تلفتن اصن نمیتونم حرف بزنم وویس میدم نظرته؟