2777
2789
عنوان

استعفا دادم

97 بازدید | 13 پست

من قبلا گفته بودم که یه جا کار میکنم که ازم انتظار داشتن نظافتچی شون باشم منم استعفا دادم با دکتر حساب کتاب کردم دو هفته اونجا کار کردم بعد وقتی حساب کتاب می کرد پنج شنبه جمعه هارو حساب نمی کرد گفت کلا۱۳ روز اومدی من اندازه ۱۳روز پولتو میدم چون تو کلا شنبه تا چهارشنبه اینجا بودی درست حساب کرده؟ من نشنیدم همچین مثلا هر جا رفتم یه هفته کار کردم پول یه هفته دادن نه پنج روز هنوز شماره حسابم نفرستادم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه روز مزد بودی درسته

اگه نه که باید جمعه هارو هم حساب میکرد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قرارتون از اول چی بود؟ روز مزد یا حقوق ماهیانه؟

البته که چون کمتر از یکماه موندی، روز مزد حساب کردن یه جورایی طبیعیه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

منشي بودي. ؟ اولش مگه نگفتن شرح وظايفت چيهديگه بستگي داره بعضيا روزانه حساب ميكنن بخصوص ك تازه رفتي ...

خودش میگفت برو منم گفتم باشه میرم قرارمون ماهی هفت تمن بود