2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دور همی جک بگیم و بخندیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذش فخ ئشد یشق قخخاث فشذهشف حثداشدشئ . . . . . . سخنی گهربار از یکی از دانشمندان!! فقط گویا یادش ر ...

منم مثلا کنکوری ام😐😐پنج شنبه کنکور دارم..انسانی ام..برام دعا کن..برات دعا میکنم😶

ذش فخ ئشد یشق قخخاث فشذهشف حثداشدشئ . . . . . . سخنی گهربار از یکی از دانشمندان!! فقط گویا یادش ر ...

آلت شیفت زدم  کردم این جمله دراومد ،انگار واقعا معنی داشت  ba to man dar roohe tabiat penhanam    

چه بگویم عزیز؟

ﯾﻪ ﯾﺎﺭﻭﯾﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﻧﻤﻮﻧﻮ ﺯﺩ ﮔﻔﺖ :

ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﺮﺍ ﺍﻫﺎﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﺤﻞ ﯾﻪ ﺍﺳﺘﺨﺮ

ﻣﺠﺎﻧﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﯾﻢ، ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯿﺸﯿﻢ ﺷﻤﺎﻡ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺗﻮﺍﻧﺘﻮﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ …

ﺑﺎﺑﺎﻣﻢ ﯾﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﻬﺶ ﺩﺍﺩ😊

نخند توانمون همین بود😐😂

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
میگم جوک فقط بی ا دبی ش خنده داره 😑😄 مگه نه

خخخخخخخخ آره والا اما اینجا نمیشه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

زنه شوهرش میمیره پشت جنازش راه میرفت وگریه میکرد و میگفت:😭

عزیزم..چرا منو تو این دنیا تنها گذاشتی ورفتی.. من بدون تو میمیرم ... 😭😭

یه آقایی خیلی دلش میسوزه براش،

به دوستش میگه: آخی..بخدا اگه آدرسشو داشتم باهاش ازدواج میکردم شاید این طوری بشه از غصه هاش کم کرد..😔

زنه میشنوه و گریه کنان ادامه میده: عزیزم چرا منو تو خیابون ولیعصر نبش کوچه 7 پلاک 16 تنها گذاشتی و رفتی..😂😂😂