2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورت  واکسن ۶ سالگی باید باشه! هر ۴ ساعت  استامینوفن بده، اگه تبش بالاس   ایب ...

متولدچه سالیع پسرمن 15مهر91بردم بپرسم ک مهرواسش میزنن گفت نه بزارسال بعدک کلاس اول میره

گفتم خوب سال بعدک میشه 7ساله دیگ 6سالش نیس گفت بخشنامه جدیده همه بمونن قبل کلاس اول

خیلی ناراحتم خوب واس بچه های نیمه اول ک موردنداره اوناک سال بعدسر6سال زده میشن ولی برابچه های ماک نیمه دومین خوب یسال دیرترمیشه

وخدایی که بشدت کافیست
متولدچه سالیع پسرمن 15مهر91بردم بپرسم ک مهرواسش میزنن گفت نه بزارسال بعدک کلاس اول میره گفتم خوب سا ...

پسر من متولد  ۹۰، نیمه دوم.     پسر شما  مهر تازه ۶ سالش تموم میشه     ۷ ساله نمیشه،  میره تو ۷ سال.     درست گفتن  واسه رفتن کلاس اول میزنن   ومشکلی پیش نمیاد   نگران نباش.

پسر من متولد  ۹۰، نیمه دوم.     پسر شما  مهر تازه ۶ سالش تموم میشه     ...

خوب همون مهربایدبزنه دیگ طبق روال 

ولی گفت امسال نمیزنیم بمونه مهر98

براش بزنیم دیگ اونموفع 7سال تمام 

وخدایی که بشدت کافیست
خوب همون مهربایدبزنه دیگ طبق روال  ولی گفت امسال نمیزنیم بمونه مهر98 براش بزنیم دیگ اونموفع 7 ...

نگران نباش،  همه جا  همینجوریه،    اگه مشکلی داشت  حتما   میگفتن زودتر  بزنید.  بعد از عید ۹۸ میزنن،   پسر منم  چند روز دیگه میشه  ۶ سال ونیمش  که   دو روزه واکسن زده.