بچهها من یه مشکلی برام پیش اومده واقعاً نمیدونم چیکار کنم 😭 اگه کسی چیزی میدونه لطفاً راهنماییم کنه
من یه سیمکارت داشتم که مامانم نمیدونست دارمش و یواشکی تو گوشیم بود و باهاش با کسی که باهاش در ارتباطم حرف میزدم. چون خانوادهم خیلی روی این چیزا حساسن و نمیخواستم بفهمن، هر وقت گوشی دستشون میفتاد یا حس میکردم ممکنه متوجه بشن، سیمکارت رو درمیوردم یا اگه فرصت نمیشد گوشی رو میذاشتم روی حالت هواپیما
دیشب داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم که یهو مامانم اومد و دیگه نتونستم سیمکارتو دربیارم، فقط سریع گوشیو گذاشتم روی حالت هواپیما. بعدش نصف شب مامانم گوشیمو با خودش برد
صبح که گوشیو آورد دیدم هنوز روی حالت هواپیماست و رفتارش هم کاملاً عادیه، انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ولی سیمکارتم توی گوشی نیست 😭
حالا نمیدونم مامانم دیده و برداشته یا نه و اصلاً نمیدونم اگه دیده باشه چی دیده
یه داستان دیگه هم دارم با اکانت روبیکام که الان بیشتر گیجم کرده
شماره اصلی خودم ۰۹۳۸ بود و چون نمیخواستم کسی از خانواده به اکانتم دسترسی داشته باشه، شماره اکانتمو تغییر دادم به ۰۹۳۹ که قبلاً دست کسی بود که باهاش حرف میزنم و خودش اون خطو دیلیت کرده بود و کدشو به من داد. منم کد رو گرفتم و تغییر شماره رو زدم و اکانت ۰۹۳۸ تبدیل شد به ۰۹۳۹ و اطلاعات و چتهام هم سر جاش بود
ولی اون شخص قبلاً یه بار با کد وارد اکانت ۰۹۳۸ من شده بود و اکانتم روی گوشیش مونده بود
بعد از اینکه من تغییر شماره دادم، روی گوشی اون هنوز اون اکانت قبلی و چتهامون وجود داشت و من فکر کردم شاید ۰۹۳۸ هنوز فعاله
بعد گفتیم چتای ۰۹۳۸ رو از گوشی اون پاک کنیم، ولی وقتی پاک کردیم دیدیم همون چتا از ۰۹۳۹ هم پاک شد 😭
الان واقعاً نمیدونم داستان این اکانت چیه و ۰۹۳۸ هنوز جایی فعاله یا نه و اصلاً مامانم اگه سیمکارتو برداشته باشه میتونه باهاش به چیزی دسترسی پیدا کنه یا نه
خانوادهم خیلی سختگیرن و اگه بفهمن من همچین سیمکارتی داشتم و باهاش با کسی حرف میزدم احتمالاً خیلی دردسر میشه برام. واسه همین الان موندم چیکار کنم که یه وقت یه کاری نکنم و بیشتر تابلو بشه
اگه کسی روبیکا رو خوب میشناسه یا همچین چیزی براش پیش اومده لطفاً بگه دقیقاً چی شده و من الان باید چیکار کنم 😭