afaghgoon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 3355 عنوان ماموریت 82 بازدید | 5 پست من الان تو سن ۳۹ سالگی کارمندم سرکار میرم پول میگیرم من میرم هتل همون چند روز لذت میبرم نمیدونم چرا من هتل رودوست داذم چفایده همکارم همش استرس کار داره به جای اینکه به هتل و شهری که اومدیم فکر کنه همشم یه هفته هستیم 1405/06/26 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ksavarez عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 5144 بافت آدما با هم متفاوته اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.
ساغرمستی عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 504 منم کارمندمخیلی زیاد ماموریت می رمهم به کارم فکر می کنم هم تفریح و گردشهر استانی می رم بهم یه ماشین و راننده می دن همه جا می رمکار سر جای خودش تفریح و رستورانم سرجای خودش
afaghgoon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 3355 منم کارمندمخیلی زیاد ماموریت می رمهم به کارم فکر می کنم هم تفریح و گردشهر استانی می رم بهم یه ماشین ... منم به کارم فکر میکنم ولی اون همش استرسیه خوشمنمیاد مدیریت استرس نداره عصبیه
سعیددبیرهنرستان عضویت: 1405/06/10 تعداد پست: 105 منم کارمندمخیلی زیاد ماموریت می رمهم به کارم فکر می کنم هم تفریح و گردشهر استانی می رم بهم یه ماشین ... خوشبحالتون ایشالاهمیشه خوش باشین والا10توساله تویه خراب شده ام همش بایدیه جاتویه کلاس عمرم تلف بشه
سعیددبیرهنرستان عضویت: 1405/06/10 تعداد پست: 105 منم به کارم فکر میکنم ولی اون همش استرسیه خوشمنمیاد مدیریت استرس نداره عصبیه ایشالاهمیشه خوش باشین برای ماهم دعاکنیم حداقل کلاسم عوض بشه ده ساله تویه کلاسم