2777
2789
عنوان

بیماران کلیوی

4446 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها برادرم ۲۷ سالشه٬ نارسایی کلیه داره 

دکتر رهبر گفته باید ده روز بستری بشه کسی می دونه چرا اینو گفته ؟؟؟ کسی بیماری کلیوی داره؟؟ آخه کراتینش آخرین بار۲/۳ بوده

چه عددی باید دیالیز شن ؟؟ خیلی نگرانم یه هفته ست خوراکم شده آه و خون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیز و گرامی یه نوع دارویی به نام قارچ گانودرما وجود داره که توی یه بازه زمانی بیماری دیابت و فشار خون و بیماری های کلیوی رو درمان میکنه. واسه سفارش و گرفتن اطلاعات بیشتر با شماره 09160293532 تماس بگیرید.

دوستان برای پیشگری  به متخصص تغذیه مراجعه کن که به طور اصولی راهنمایت کنه و دیگه از درمان های پرهزینه دیالیز خلاص بشید .  من بهت کلینیک ایده ال تو پونک و معرفی میکنم چون رژیم لاغری فقط نمیدن عزیزم همه نوع رژیم درمانی میدن اگر دوس داشتید تماس بگیر یدو اطلاعات دقیق تر بگیرید:44483079

عفونت کلیه، شایعترین بیماری کلیوی در بارداری است، به نحوی که تخمین زده می‌شود در جهان، از هر 1000 مادر باردار، بین 5 تا 20 نفر مبتلا به این بیماری شوند. نشانه‌های این بیماری عبارتند از:

1. تب
  2. درد و حساسیت پهلو
  3. تهوع
  4. استفراغ
  5. تکرر ادرار
  6. احساس فوریت در دفع ادرار
  7. سوزش ادرار