madmanenafas مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 281 عنوان موتور سواری 573 بازدید | 8 پست سلام دوستان من توو اقدامم،ولی ناچارم با همسرم با موتور برم سرکار و بیام مسیر هم دوره.از لقاح جلوگیری میکنه به نظرتون یا مشکلی نداره؟؟خواهشن اگه تجربه دارین بگین دوست عزیزم ممنون میشم دعا کنی پسرم صحیح و سالم بیاد توو بغلم. 1397/04/02 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18189 نه عزیزم هیچی نمیشه..زنداداش من باردار بود همش با موتور میرفتن اینور اونور.سکی از دوستام هم حتی ای وی اف کرده بود خودش میگفت چند بار موتور سوار شدم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5950 قبلا سوار خر میشدن میرفتن این ور اونورمگه اینکه مشکل خاصی داشته باشی من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
madmanenafas مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 281 نه عزیزم هیچی نمیشه..زنداداش من باردار بود همش با موتور میرفتن اینور اونور. سکی از دوستام هم حتی ای ... حالا بفهمم باردار م ک سوار نمیشم،میترسم تکون های موتور نذاره تشکیل شه. دوست عزیزم ممنون میشم دعا کنی پسرم صحیح و سالم بیاد توو بغلم.
madmanenafas مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 281 قبلا سوار خر میشدن میرفتن این ور اونور مگه اینکه مشکل خاصی داشته باشی سرعت خر با سرعت موتور یکیه عایا؟؟؟ دوست عزیزم ممنون میشم دعا کنی پسرم صحیح و سالم بیاد توو بغلم.
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5950 سرعت خر با سرعت موتور یکیه عایا؟؟؟ سرعت ماشین از جفتشون بیشتره😐خر جفتک میندازه، اسب هم سوار میشدن که سرعتش بالا بوده😕 من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18189 حالا بفهمم باردار م ک سوار نمیشم،میترسم تکون های موتور نذاره تشکیل شه. نه عزیزم جنین همینطوری ول نیست که تو رحم..جنین مثل یه دونه کنجده که افتاده تو شبشه مربا.مگه از توش میتونی دربیاری؟ و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
madmanenafas مدیر استارتر عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 281 نه عزیزم جنین همینطوری ول نیست که تو رحم..جنین مثل یه دونه کنجده که افتاده تو شبشه مربا.مگه از توش م ... میگم با حرکاتای موتور میترسم نطفه نتونه تشکیل شه. دوست عزیزم ممنون میشم دعا کنی پسرم صحیح و سالم بیاد توو بغلم.
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18189 میگم با حرکاتای موتور میترسم نطفه نتونه تشکیل شه. نه بابا ربطی نداره خیالت راحت و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت