2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من محدوده پروین میشناسم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
کجای پروین عزیزم .اسمش چیه .قیمته یکماهش چ جوریه ؟

سر4راه صباحی من خودم میرم اونجا

باشگاه پویا

ماهیانه 90 سه روز در هفته البته برنامه هم مینویسه 50

میگم شما تو اون یکی تاپیک منو ریپلای کردی؟ تاپیکش بسته شد نفهمیدم چی گفتی بهم  

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
سر4راه صباحی من خودم میرم اونجا باشگاه پویا ماهیانه 90 سه روز در هفته البته برنامه هم مینویسه 50 ...

مرسی یعنی برنانه دلخواهه یا باید باشه ؟ خوبه مربیش ؟ والا نمیدونم کجا رو میگی ی باز ریپلای گردم درست نیومد پاک کزدم خودم 

مرسی یعنی برنانه دلخواهه یا باید باشه ؟ خوبه مربیش ؟ والا نمیدونم کجا رو میگی ی باز ریپلای گردم درست ...

برنامه بهتره خودش بنویسه مربیا کلا وارد ترن  ازین نظر که با چه دستگاهی کار کنی یا چه ورزشایی انجام بدی

من که از مربی این باشگاه راضیم یماه و نیمه میرم خیلی بدنم تغییر کرده قشنگ فرم گرفته

03132502830

اینم شمارشه خانوم کلانتری مربیشه

خب گرون سراغ دارین ؟ اره مناسبومیخام

سلام دوستان 😌

امیدوارم حالتون عالی باشه 😍

دوستان عزیز من مربی بدنسازی ام در خیابان بعثت خیابان فلاطوری روبه روی تقاطع دوم در باشگاه دختر پاییز مشغول به کار هستم 

برنامه انلاین با پشتیبانی بالا در واتساپ و تلگرام 

برنامه حضوری هم دارم با کیفیت خیلی بالا و عالی 

دوستان خیالتون راحت اصلا جوری نیست که برنامه ای بهتون میدم اذیت بشید یا هر چیز دیگه ای 

برنامه همراه با کلی توضیح و اطلاعات عالی در مورد برنامه غذایی و گیف و فیلم اموزشی 

دوستان عزیز 

اگر داخل اصفهان هستید اون باشگاه یا جایی که هستید برای اموزشتون میام 

سحر نصیری هستم 

09204618096 

دوستان خیلی دقت کنید در انتخاب مربی چونکه سلامتی شما دست مربی هست و سلامتیتون را به خطر نندازید مربی باتجربه

سلام دوستان 😌

امیدوارم حالتون عالی باشه 😍

دوستان عزیز من مربی بدنسازی ام در خیابان بعثت خیابان فلاطوری روبه روی تقاطع دوم در باشگاه دختر پاییز مشغول به کار هستم 

برنامه انلاین با پشتیبانی بالا در واتساپ و تلگرام 

برنامه حضوری هم دارم با کیفیت خیلی بالا و عالی 

دوستان خیالتون راحت اصلا جوری نیست که برنامه ای بهتون میدم اذیت بشید یا هر چیز دیگه ای 

برنامه همراه با کلی توضیح و اطلاعات عالی در مورد برنامه غذایی و گیف و فیلم اموزشی 

دوستان عزیز 

اگر داخل اصفهان هستید اون باشگاه یا جایی که هستید برای اموزشتون میام 

سحر نصیری هستم 

09204618096 

دوستان خیلی دقت کنید در انتخاب مربی چونکه سلامتی شما دست مربی هست و سلامتیتون را به خطر نندازید مربی باتجربه

دریافت 5% تخفیف با ثبت نام آنلاین در باشگاه توسن

https://tosanclub.com/register/

باشگاه توسن

آدرس : اصفهان، خیابان بزرگمهر، خیابان بیسیم غربی، کنار مسجد امام محمد باقر، باشگاه علمی ورزشی توسن

تلفن : 32682722-031

همراه : 09131650896