2777
2789
عنوان

درد پهلو

2593 بازدید | 11 پست

پهلو راستم انقدر درد میکنه که نمیتونم نفس بکشم‌ دردش از پیش بند لباس زیرم تا پیش کلیه ام کشیده میشه چکار کنم بنظرتون طبیعیه انقدر درد؟

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

من سرطانم بگیرم مامانم میگه ابجوش نبات بخور

حالا تو هم اب جوش نبات بخور خیلی خوبه

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم یه ده روزی بیشتر هست اینجوریم، درد شدید اوایلش داشتم چون وقت دکتر رفتن نداشتم دردش رو تحمل میکردم الان دیگه دردش زده توی ناف و شکم و پشتم، پوستش هم میسوزه و درد داره، دوستان نی نی سایتی گفتن داری زونا میگیری، قراره فردا صبح برم پیشش متخصص داخلی، ببینم دردم چیه😢😢

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
والا منم یه ده روزی بیشتر هست اینجوریم، درد شدید اوایلش داشتم چون وقت دکتر رفتن نداشتم دردش رو تحمل ...

زونا چیه؟

زونا چیه؟

یه چیزی شبیه ابله مرغان. معمولا با پهلو درد یا یه نقطه از بدن دردش شروع میشه بعد چند روز اون ناحیه دانه های قرمز درمیاره. خیلی درد داره😢😢😢

توی نت در موردش سرچ کنی کامل توضیح داده. 

من سه چهارتا دونه قرمز روی شکمم درآورده، فردا برم ببینم چیه

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
یه چیزی شبیه ابله مرغان. معمولا با پهلو درد یا یه نقطه از بدن دردش شروع میشه بعد چند روز اون ناحیه د ...

نه من دونه ندارم انشاالله که چیزی نیست عزیزم

نه من دونه ندارم انشاالله که چیزی نیست عزیزم

فدات عزیزم😘😘😘

شاید شما سرماخورده به کلیه هات