2777
2789
عنوان

چرا اینجورین

118 بازدید | 15 پست

خواهرشوهر و بچه‌ هاش و.. هی  بد و بیراه پشت سر جاریم میگن. بعد تا میبیننش میپرن بغل هم جیک تو جیک میشن. دفعه ی بعد منو میبینن میگن شهلا چه دختریه(جاریم) ازش د تعریف کردن.براشم اسفند دود کردن دفعه ی آخر. جاریمم منو نگاه کرد پوزخند زد🙄ای بابا هر چی خنثام بدتر میکنن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک مشت آدم خاله زنک که تنها هنرشون غیبت کردنه زیاد وقتت صرف این آدمها نکن دوستی اینا هیچ ارزشی نداره مثل حرفهاشون مطمئن باش پست  سر تو هم همین طورن 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
یک مشت آدم خاله زنک که تنها هنرشون غیبت کردنه زیاد وقتت صرف این آدمها نکن دوستی اینا هیچ ارزشی نداره ...

جاریم فک میکنه فقط پشت سر من حرف میزنن 😑ذوق زدس بیا و ببین. ولی من اصلا پشت سر اون که غیبت می‌کنند باهاشون همراهی نمیکنم 

منم دقیقا از همین آدمها تو فامیل شوهرم دارم یعنی حالم از همشون به هم می خوره یه بار توی یه مراسم کنارشون بودم و با هم خوب بودیم یکی از مهمونها داشت می رفت من رفتم بدرقه اش و داشتیم دم در خانه حرف می زدیم یادم افتاد چیزی جا گذاشته امدم بردارم دیدم نشستن جلوی بقیه فامیل دارن از من و مادرم بد می گن یعنی اصلا موندم که وقاحت تا چه حد اصلا مادر من چه ربطی به اونا داره من چه بدی بهشون کردم چرا آبروی منو تو جمع می برن می دونی چیزایی داشت می گفت که حتما مادرشوهرم براشون گفته بود وگرنه اینا اولین بار بود مادر و خانوادم می دیدن اتفاقا مادر من هر چی هست مثل اینا بدذات و حسود نیست حالم از همشون به هم می خوره تازه خودشون رو هم خیلی مومن می دونن 

جاریم فک میکنه فقط پشت سر من حرف میزنن 😑ذوق زدس بیا و ببین. ولی من اصلا پشت سر اون که غیبت می‌کنند ...

کار خوبی می کنی غیبت کردن کار آدمهای پست و بیچاره است

جاریم فک میکنه فقط پشت سر من حرف میزنن 😑ذوق زدس بیا و ببین. ولی من اصلا پشت سر اون که غیبت می‌کنند ...

یه مثلی هست که می گه حرفت کجا شنیدی می گه اونجا که حرف مردم بود

هر کس بود متوجه می شد که پشت سر اونم حرف می زنن

منم دقیقا از همین آدمها تو فامیل شوهرم دارم یعنی حالم از همشون به هم می خوره یه بار توی یه مراسم کنا ...

واقعا. از اینا آدما زیاده تو فامیل خودمونم بود. ولی روابطمو باهاشون کم کردم. اما بدبختی خانواده شوهر همش جلو چشمه آدمن. همش میخوان دو به دو حرص دیگریو دربیارن تا آروم شن ، حسود،دو رو.... خدا صبرم بده دیوانه شدم

یه مثلی هست که می گه حرفت کجا شنیدی می گه اونجا که حرف مردم بود هر کس بود متوجه می شد که پش ...

بعد میبینن من تو بد گویی همراهی نمیکنم میرن می‌چسبن به اون و پچ پچ کردن 

بعد میبینن من تو بد گویی همراهی نمیکنم میرن می‌چسبن به اون و پچ پچ کردن 

یه مثلی هست که می گه 

هیچوقت با یه خوک کشتی نگیر اول اینکه گلی و کثیف می شی دوم اینکه خوک از این کار خوشش میاد 

اگه باهاشون همراهی کنه وارد منجلاب کثیف غیبت و حسادت می شی و اینکه تازه اوناهم خوششون میاد و موضوعات بیشتری برای خبرچینی و حرف های مزخرفشون پیدا می کنن