2789
عنوان

رشته عکاسی

1167 بازدید | 12 پست

خواهرم امسال کنکور داره ولی هیچی نخونده و میگه اصلا علاقه نداره به رشته های تجربی،الانم خیلی پشیمونه که چرا دبیرستان نرفت چیزی که میخواست

خیلی به عکاسی علاقه داره،خودشم دوربین داره و عکسای فوق العاده میندازه دوس داره که اتلیه بزنه

میگه بره عکاسی بخونه،ولی ما هیچکدوم اظلاعات نداریم کمکش کنیم

اگه شما اطلاعی دارید از این رشته میشه بگید

سلام خواهرِ منم دیپلمش تجربی بود والان ترم آخر دانشگاه مقطع کارشناسی هست

رشته تحصیلیش بیوشیمی گرایش زیست مولوکولی هستش

اولش رشته تجربی رادوست داشت علی رغم اینکه همه بهش میگفتن بره ریاضی بهتره براش

ولی اون تجربی انتخاب کرد اونم پشیمونه میگه تجربی هم داوطلب زیاد داره  تنوع رشته کم داره توی دانشگاه.

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام من علی هستم میخواستم بدونم رشته ی عکاسی رشته ی خوبی هست برای خوندن و باید چه مراحلی رو طی کنی چون می گفتن رشته به درد نخوریه و نرو اگه میشه توضیح بدید. ممنون.

بدون کنکور میخواد بره شما راجب عکاسی اطلاع دارید ؟

عزیزم بدون کنکور دانشگاه علنی کاربردی داره  تهران هستین یا شهرستان    تهران چند تا واحد رشتهرعکاسی داره مثل واحد ۴۶ ۴۸ ۳۸   اما شهرستانارو نمیدونم   من خیلی تحقیق کردم راجع به این دانسگاه و این رشته  به نظرم خوبه     خودمم اگهرخدا بخواد ان شالله بهمن ثبت نام میکنم

هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1
سلام من علی هستم میخواستم بدونم رشته ی عکاسی رشته ی خوبی هست برای خوندن و باید چه مراحلی رو طی کنی چ ...

عزیزم بستگی داره به خود که علاقه  داشته باشی برات خیلی خوبه چون رشته هنریه باید با علاقه واردش بشی

هرکی دختر داره بیاد تو http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1537840&T=دختر_سالونیم_دارم_میخوام_خانم_ملکه_&PageNumber=1