2777
2789
عنوان

خانما یه دکتر پوست خوب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3522 بازدید | 42 پست
آخه میگن واسه زگیل دکتر پوست بهتر میتونه تشخیص بده یعنی برم متخصص زنان؟

گیلدا جان سلام، لطفا بهم بگو که خواهرت همیشه میزنت😡

من مربی رزمی هستم خواهشا قد و وزنت رو بگو میخوام کمکت کنم گلم

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگیل تناسلی که درمان نداره بنظرم بجای اینکه ضد آقتاب خارجی بزنی که خط نیافته زیر چشمت که هیج ربطی ام نداره مراقب سلامت‌جنسیت باشه درثانی حتما خودت یه اظهار‌نظر بی جا راجبه خواهرت کردی که‌کتک خوردی 

زگیل تناسلی که درمان نداره بنظرم بجای اینکه ضد آقتاب خارجی بزنی که خط نیافته زیر چشمت که هیج ربطی ام ...

چون مراقب سلامتم هستم دنبال دکتر میگردم برم

قضاوت کردن هم کار درستی نیست

منم حرفی به خواهرم نزدم

همه این ها هم به کنار مگه شما اگه کسی حرفی بهتون بزنه وسیله سمتش پرت میکنید که گوشش پاره شه؟!

چون مراقب سلامتم هستم دنبال دکتر میگردم برم قضاوت کردن هم کار درستی نیست منم حرفی به خواهرم نزدم ...

نه شاید عصبیه بنده خدا ولی با این حال‌پیشنهاد میدم شوهرش ندید شما که بزرگتری ۲۳ سالته و هنوز زمان داری این زود شوهر کنه دردسر میشه بخواد چیز پرت کنه

نه شاید عصبیه بنده خدا ولی با این حال‌پیشنهاد میدم شوهرش ندید شما که بزرگتری ۲۳ سالته و هنوز زمان دا ...

نمیدونم والا من اصلا نمیتونم اظهار نظر درمورد ازدواجش کنم اگه چیزی بگم فکر میکنن حسودم و ...

اینو تو خصوصی واسه یکی از کاربرا فرستاده بودم هروقت خوندی بگو پاک کنم

خوندم عزیزم پیشنهاد من بتو اینه که خواهرت بچس فعلا باهاش مدارا کن اون نادونه بزار خودش به اشتباهاش پی‌ببره و یبار که آروم بوو بهش بگو که من قصد بدی نداشتم منکه همیشه هواتو دارم و چندتا مثالم از حمایتایی که ازش کردی بزن راجبه خانوادتم بهشون بگو دارین با اینده خواهرت بازی‌میکنن و باید رفتار درست رو بهش گوشزد کنن