2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صلوات نذر سلامتی امام زمان کن و هدیه کن به مادرشون

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
چطوريه؟

عزیزم باید از یکشنبه شروع کنی تا چهل روز روز اخر پنجشنبه است و در اخر خرما خیرات کن

اینجوری که روز اول ۱۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم ب حق بسم الله الرحمن الرحیم میگی 

روز دوم ۲۰۰

روز سوم ۳۰۰

هر روز صدتا اضاف میکنی

روز چهلم ۴۰۰ تا میگی

اصلا قطعش نکن حتی اگه حاجت روا شدی وسطش من همون اولا حاجتم گرفتم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
عزیزم باید از یکشنبه شروع کنی تا چهل روز روز اخر پنجشنبه است و در اخر خرما خیرات کن اینجوری که روز ...

روز چهلم ٤٠٠٠ هزار تا يا ٤٠٠؟🤔

خدايا به اميد تو 🙌🏻
عزیزم باید از یکشنبه شروع کنی تا چهل روز روز اخر پنجشنبه است و در اخر خرما خیرات کن اینجوری که روز ...

خوش به حالت...من دو روزه که تموم شده ولی حاجتمو تگرفتم

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

خوش به حالت...من دو روزه که تموم شده ولی حاجتمو تگرفتم

میگیری عزیزم قلبا ایمان داشته باش که به حاجتت میرسی من واقعا ی مدته دائم ذکر میگم اینجا هرکی هر نذری داره کمک میخواد کمکش میکنم تاثیرش تو زندگیم دیدم واقعا ارامشم بیشتر شده

میگیری عزیزم قلبا ایمان داشته باش که به حاجتت میرسی من واقعا ی مدته دائم ذکر میگم اینجا هرکی هر نذری ...

واسم دعا میکنی؟؟😔😔😔

واسم دعا میکنی؟؟😔😔😔

حتما عزیز دلم ....باورکن از لمشب هر شب دعات میکنم....عزیز دلم مشکلت چیه اگه دوست داری البته بگو

حتما عزیز دلم ....باورکن از لمشب هر شب دعات میکنم....عزیز دلم مشکلت چیه اگه دوست داری البته بگو

مرسی عزیزم...

زندگیم از هم پاشیده در شرفه طلاقم....همسرم نمیادد توافقی منم میخوام‌زود تموم بشه بره..

همش خدا خدا میکنم که بیاد..

هیچ راه برگشتی هم‌ندارم

مرسی عزیزم... زندگیم از هم پاشیده در شرفه طلاقم....همسرم نمیادد توافقی منم میخوام‌زود تموم بشه بره. ...

میخوای جدا شی؟؟؟ الهی خیلی سخته درکت میکنم اخه مامان بابا منم جدا شدن...بچه هم داری

میخوای جدا شی؟؟؟ الهی خیلی سخته درکت میکنم اخه مامان بابا منم جدا شدن...بچه هم داری

اره میخوام جدا شم....

خیلی سخته نه بچه ندارم..

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792