2777
2789
اکوستیک چند؟؟

فکر کنم آگوستیک بالای یک میلیارد شده باشه

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا چند سال پیش خریدیم ۷۸ تومن الان نگاه کردم ۴۶۰ تومن شده برگ به تنم نمونداینم بگم کلاس پیانو ک ...

مگه جلسه ای چنده؟ خیلی دلم میخواست برای دخترم پیانو میخریدم و کلاسشون میرفت.بچم فلوت میرفت کرونا شد،جامم کوچیک بود اون موقع نمیتونستم پیانو بخرم.دیگه بعدش نشدicon

من برای دخترام خریدم.جفتشون رو میفرستم کلاس.Ydp165کاش clp خریده بودم فکر نمیکردم انقد قیمتا بره بالا

همون ۱۶۵ هم الان دیگه داره میشه ۵۰۰ میلیون

یک ماه پیش تا الان صد میلیون پیانو گرون شده

دختری از دیار آفتاب ☀️
نمی دونم فقط گرووووووننننننننننبالا یک میلیارد هم قیمت ماشین شده

حالا برای من که دیجیتاله ولی همینو 4 تومن خریدم😂 الان بری بقالی دو تا کیسه خرید کنی میشه 4 تومن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چقدر قیمت ها بالا رفته به نظرت clp ۳۲۰ خوبه؟ سر در میاری از مدل های clp

نمیدونم والا

اینم استادش گفت خریدم

اشتباه کردم حرفشو گوش کردم

چون دختر کوچیکمم خیلی علاقه داره و جدی تر از اولیهست