2777
2789
عنوان

داستان جنایی

87 بازدید | 18 پست

بچه ها من نویسنده هستم و خیلی درمونده شدم در پیدا کردن ایده جدید برای نوشتن. ناشر بهم سفارش نوشتن یه رمان جنایی که در بستر کاملا ایرانی اتفاق افتاده رو داده و برام جالب بود بیام اینجا و داستان های شما رو بشنوم. همیشه از دل یه قصه ای که سینه به سینه نقل شده، یا اتفاقی که هرگز هیچ روزنامه ای ازش ننوشته و هیچ خبرنگاری اونجا نرفته، یه واقعیت محض میاد بیرون. یه چیزی که شاید باورپذیریش برای خواننده بیش تر و مانوس تر بشه.

اگر دوست دارید داستان ها و اتفاق های عجیب، جنایی و شوکه کننده ای که شنیدید و یا داشتید رو تعریف کنید برام همه ش رو می خونم

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد
از chat on استفاده کن جدیدترین نسل Ai هست

هوش مصنوعی هرگز اون احساسی که یه داستان واقعا اتفاق افتاده ایجاد می کنه رو ایجاد نمی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علاوه بر جنایی موضوعات روان شناختی هم به داستان اضافه کن مشکلات روانی و توهم جوری که علاوه بر جنایی شوک وارد کنه و تصورات خواننده رو بهم بریزه یکم از کتابای فریدا مک فادن و اگاتا کریستی بخون میفهمی منظورمو

یا پیشنهاد مورد علاقه خودم قهوه سرد اقای نویسنده

علاوه بر جنایی موضوعات روان شناختی هم به داستان اضافه کن مشکلات روانی و توهم جوری که علاوه بر جنایی ...

ممنونم از پیشنهادتون دوست عزیز

حتما این کتاب هایی که گفتید رو مطالعه می کنم.

اصلا اساس نوشتن داستان های جنایی، توجه به همون بعد روان کاوانه هستش. چون لازمه فهمیدن و فهموندنش اینه که ابتدا خودتون بدونید کاراکتر از چه الگوی رفتاری پیروی می کنه و رشد می کنه

من کتابخوانم به شخصه زیاد از اتفاقات واقعی به کتاب در اومده یا زندگی نامه علاقه ندارم دنبال کتابیم ه ...

می دونم منظورتون چی هستش. کتاب هایی در این چند سال اخیر نوشته شدن که عدم جسارت نوشته های قبلی رو کمرنگ کرده. با این حال قصد من اینه که واقعیت های انسانی رو با اون هیجانی که شما میگید ترکیب کنم.

اینکه صد در صدبعنوان ایده و پیشنویس ازش بهره ببر

ممنونم از معرفی تون

بله چشم استفاده می کنم.

قبلا منبع مورد علاقه م برای نوشتن صفحه حوادث روزنامه بود ولی الان دوست دارم نقل قول ها رو بشنوم و این خیلی برام لذت بخش تره

چنل نازنین رو نگاه کن داستان های جنایی رو کاور میکنه پرونده ایرانی هم داخلش هست داستان ها رو با جزئی ...

خیلی ممنونم ازتون

میشه آدرس چنلش رو بهم بدید؟

علاوه بر جنایی موضوعات روان شناختی هم به داستان اضافه کن مشکلات روانی و توهم جوری که علاوه بر جنایی ...

احسنت این هم عالیه

استارتر باید توی موضوعات اجتماعی و روانشناختی مطالعاتت رو بالا ببری

خیلی پرونده ها توی همین شهرهای ایران هستن که میتونی روشون تمرکز کنی

مثل موضوع محمد بیجه

یا کلثوم اکبری

یا این اتفاقی که در چالدران افتاد یک مرد همسر باردارش و دختر 3 ساله و مادرش رو با چاقو اخیرا کشت

ریشه یابی کن و بهشون شاخ برگ بده

داستان محمد بیجه هم خیلی میتونه بک موضوع بشدت هولناک و جنایی باشه، اختلال نکروفیلیا داشت