2777
2789
عنوان

پسر رفیق باز

51 بازدید | 12 پست

اگه پارتنرتون بگه تولد رفیقمه میخوام برم خونشون بعد بگه تا ۹صبح خونه رفیقم بودم

چند روز بعدشم دوباره بگه با بابام دعوام شده اومدم خونه رفیقم شبم نمیرم خونه

ناراحت میشید؟ از بابت رفیق باز بودنش میگم

در مقابل این حرفا و کارا چیکار میکنید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم

کلا هر موضوعی پیش بیاد باید با خودش در میون بزاری ، مثلاً بگی من از فلان موضوع ناراحتم دارم آزار میبینم از سمت این موضوع

مثلا ببین خیلی کم پیش میاد بین من و رلم چیزی پیش بیاد و اگر چیزی هم پیش بیاد ما میریم به همدیگه میگیم و با همدیگه حلش میکنیم اینجوری درست تره قشنگم

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

فکر نکنم گوش بدهه که شاید بدتر کنههکات کنم؟

خوب حرفت بگو نگو بهش کات کنیم بگو از این حالت خوشم نمیاد به این دلیل این دلیل اگه واسه رابطمون ارزش قاعلی به حرفا منم یکم اهمیت بده دیدی ساز خودش زد حرفت کلا زمین زد اره

عزیز دلمکلا هر موضوعی پیش بیاد باید با خودش در میون بزاری ، مثلاً بگی من از فلان موضوع ناراحتم دارم ...

خب من بهش گفتمم ولی اون همش میگه تو بهم گیر میدی و شکاکی و فلان آخرش دعوامون میشههه

کات کنم بهتره؟

خب من بهش گفتمم ولی اون همش میگه تو بهم گیر میدی و شکاکی و فلان آخرش دعوامون میشهههکات کنم بهتره؟

عزیزم اون پسر برای رابطه شما ارزشی قائل نیست ، اگر ارزش قائل بود یا قید رفیقشو میزد به خاطر تو یا اینکه سعی میکرد ارتباطش با رفیقشو کمتر کنه ، محدودتر کنه

بهش بگو ینجوری اذیت میشم بگو اگر من برات ارزش دارم اگر برای رابطمون ارزش قائلی ، ارتباطت رو محدود کن ، اگر دیدی نه قبول نمیکنه کات کن

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀