2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 64 پست
توی استانای جنوبی دقیقا همینطوریهمن رشت زندگی میکنم رشت با رتبه ۹ هزار پزشکی تعهدی داده

یعنی به نظر شما کسایی که میرن رشته فیزیوتراپی همشون میتونستن پزشکی تعهدی بیارن ولی خودشون نخواستن؟

یعنی به نظر شما کسایی که میرن رشته فیزیوتراپی همشون میتونستن پزشکی تعهدی بیارن ولی خودشون نخواستن؟

بله قطعا

حتی پزشکی روزانه خیلیا به خاطر سختیش نمیرن

پزشکی تعهدی صدبرابر سخت تره شرایطش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خودم هم پارسال هم امسال پزشکی تعهدی میارم ولی اگه امسال فیزیو نیارم میرم پیراپزشکی میخونم

من خودم هم پارسال هم امسال پزشکی تعهدی میارم ولی اگه امسال فیزیو نیارم میرم پیراپزشکی میخونم

آره من دیدم این روزها فیزیوتراپی خیلی طرفدار داره

حالا من فوق لیسانس شیمی دارم خیلی دلم میخواد دوباره کنکور بدم از اول، برم داروسازی بخونم. به نظرم درسته زشته سختی هست ولی واسه من که شیمی خوندم جذابه