2777
2789
عنوان

معجزه دعا

70 بازدید | 4 پست

سلام

دوستان من یه مشکل کاری و اداری دارم که باید چند نفر واسه برگشتنم به سرکار،راضی بشن

خیلی نذر و نیاز کردم.چله شهدا، سوره حشر،واقعه،یس، جوشن کبیر،حدیث کسا و....حتی نماز شب و جعفر طیار و نماز روز پنجشنبه

تقریبا میشه گفت چله اکثر دعاها و سوره ها رو برداشتم.حتی انواع استغفار و ختم بسم الله و ۱۲۴ هزار صلوات.ولی نمیشه که نمیشه.در حالی که واسه یه سری از دوستام،چند ماهه حل شد.انقدر خانوادم بهم طعنه زدند که از هرچی آدمیزاده بدم میاد.از هر راهی که بگید سعی میکنم به خدا نزدیک شم ولی انگار خدا ازم فاصله میگیره

توروخدا هر امام زاده یا شهیدی که واسه مشکلات خودتون نذر میکنید یا هر دعایی که بلدید ،واسم نذر کنید.چون فکر میکنم دیگه کسای دیگه باید واسم دعا کنن.منم سر نماز شبم براتون دعا میکنم

یکی میگفت خودت ی مرغ تو خونت بنیت حل مشکلت سر ببر...

یا نمیدونم بنیت ام البنین به رقم ۵ ی چیزی نذر کن... ولی حتما ی قربونی کوچیک هم شده نذر کن. انشاالله کارت درست شه ، منم دعا کن مشکلاتم حل شن لطفا ...

به نیت مشکلتون صدصلوات هدیه به حضرت ام البنین

میکنم

ختم یک هفته حضرت نفسیه خاتون بگیر بزن گوگل توضیح میده ساده اس خیلیییییییییییییی عالی

۱۴هزارصلوات نذر ۱۴معصوم ۷هزارتاش بفرس ۷هزارتاش گرو نگه دار بعد حاجت روایی بفرس.

برای حاجت روایی منم دعاکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی میگفت خودت ی مرغ تو خونت بنیت حل مشکلت سر ببر... یا نمیدونم بنیت ام البنین به رقم ۵ ی چیزی نذر ک ...

قربونی نذر کردم.خودم تاحالا به کسی بدی نکردم.ولی چند نفر خیلی خیلی در حقم ظلم کردن.حتی با دل شکسته هم دعا کردم نشد.کلا تاحالا حاجت نگرفتم.نماز اول وقت میخونم.اهل گناه و غیبت و دروغ و...هم نیستم.نمیدونم چرا همش گرفتارم

باشه.حتما براتون دعا میکنم