yasna_hirad مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1371 عنوان خیلی میترسم ۰۰۰😢 189 بازدید | 24 پست دلم برا بغل گرفتن نی نیم ضعف میره همش@میگم زودتر بدنیا بیاد ولی۰۰۰وقتی به زایمان فک میکنم یه وحشتی وجودمو میگیره😔 صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند 1397/04/02 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bihamta عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9020 چند هفته ای خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
yasna_hirad مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1371 عین منی که . چند هفته ای ؟ ۱۸هفته ۰تو@چی؟ صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
شادااااااب عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 7590 😁😁😁😁😁نگران نباشهمه ترسو دارنولی خب من به خودم میگم بالاخره که چی بترسی این اتفاق نمیافتهمیخوای طبیعی زایمان کنی؟؟ خدایا شکرت ...
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 آروم باش ازبارداریتون لذت ببرید بعداً پشیمون میشیدهاایشالله نینی سالم بیاد بغلتون یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
mamangoliiiii عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2194 نترس عزیزم اصلا چیزی نیست که نتونی از پسش بر بیای . فقط باید به توانایی خودت اعتماد داشته باشی و بگی خیلی زود تموم میشه و لحظه شیرینش میرسه. بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
yasna_hirad مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1371 😁😁😁😁😁نگران نباش همه ترسو دارن ولی خب من به خودم میگم بالاخره که چی بترسی این اتفاق نمیافته م ... اره از سز خوشم نمیاد از اطرافیانمون هرکی کرده پشیمونه صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 عزیزم طبیعیه ولی به این فکر کن که بالاخره میلیون ها نفر مثل شما بودن و به سلامتیو خیرو خوشی تموم شده...از این ترس و وحشت چیزی در نمیاد رهاش کن بره ... آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
mamangoliiiii عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2194 بقول نیچه چیزی که منو نمیکشه قویترم میکنه😃بعدشم بزار دنیا بیاد به بچه داری بیفتی همش باخودت میگی کاش صدبار زایمان میکردم بچه داری نمیکردم😂😂😂 اینم دلداری😂 بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
شادااااااب عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 7590 اره از سز خوشم نمیاد از اطرافیانمون هرکی کرده پشیمونه طبیعی میترسم😕😕😕😕 خدایا شکرت ...
yasna_hirad مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1371 بقول نیچه چیزی که منو نمیکشه قویترم میکنه😃 بعدشم بزار دنیا بیاد به بچه داری بیفتی همش باخودت میگی ... اگه بکشه چی؟😕اخه بعضی وقتا با خودم میگم نکنه حین زایمان بمیرم😓😑 صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
yaraab عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 15564 عزیز دلم نترس خدا کمکت میکنه ان شاءالله نی نی تو هم بغل میکنی ماچش میکنی گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
yasna_hirad مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1371 عزیز دلم نترس خدا کمکت میکنه ان شاءالله نی نی تو هم بغل میکنی ماچش میکنی ان شاالله ۰خیلی ممنون صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند