2777
2789
عنوان

ازدواج

162 بازدید | 14 پست

اون قضیه خاستگاری که گفتم ۲ تا بچه داره تاپیک قبلی الان یه خاستگار دیگه دارم مجرده مث خودم ازدواج اول ولی هیچی نداره ۳۰ سالشه بخدا موندم کدوم انتخاب کنم کدوم بهتره بنظرتون

خب معلومه که هیچکدوم مگه مجبوری

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیچ کدوم

ازدواج با مردی که جدا شده در صورت مناسب بودن قابل قبوله

ولی پدر دوتا بچه برای دختر مجرد خوب نیست.

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

خب اگه ازدواج نکنه و هیچ خواستگاری هم نیاد بعدا یه دختر میتونه تا آخر مجرد زندگی کنه فقط سوال پرسیدم

اخه چرا دیگه نیاد چیزی که زیاده خواستگاره

اگرم کسی نیومد نیاد مهم نیست مجرد بمونه بهتره که دردسر واسه خودش درست کنه

یا باید بسوزه و بسازه همه چی تو دلش نگه داره یا باید بچه های یکی دیگه رو بزرگ کنه اونا هم بزرگ بشن بعدا واسش دردسر درست میکنن

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم