2777
2789

آره ما گرفتیم به سختی خوب شدیم.آخرش مجبور شدم قرص آنتی بیوتیک بخورم.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز دکتر رفتم آزیترومایسین داد علائمتون چی بود ؟چن روز طول کشید ؟

منم همون آزیترومایسین ۵۰۰ خوردم.

بدن درد شدید...تب و لرز...گلودرد...سردرد...دو هفته شد تا کامل خوب بشم.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

منم همون آزیترومایسین ۵۰۰ خوردم.بدن درد شدید...تب و لرز...گلودرد...سردرد...دو هفته شد تا کامل خوب بش ...

من بدن درد اینا فعلا ندارم

فقط گلومه و سرفه دارم خیلی آزار دهنده هست

پ

از شنبه هست

پسرم شیش ماهشه گرفت بستری شد

تازه مرخص شده

حالا من گرفتم

چرا اینطوری ویروسه

من بدن درد اینا فعلا ندارمفقط گلومه و سرفه دارم خیلی آزار دهنده هست پاز شنبه هست پسرم شیش ماهشه گرفت ...

ای وای برای بچه های کوچیک خیلی سخته...این ویروس تازه اومده اطراف من خیلیا گرفتنش...اول با گلو درد شروع میشه...حالا انشالله برای شما به بدن درد نرسه...همین اولش شروع کن قرص رو بخور خیلی تاثیر داره.

قرص چی خوردین ؟میترسم بزنه به ریه ام

نه دور از جون نمی زنه.

آزیترومایسین ۵۰۰ روزی یکی بعد ناهار می خوردم.