2777
2789

منو مادر شوهرم از قبل از عید به الان باهم رفت و آمد نداریم بخاطر بحثا و بی احترامی ها ی که کرده بود که 90 درصد خودش مقصر بود ه 

شوهرمم همه جوره پشت من هست و اجازه نمیده کوچکترین حرفی بزنن وگرنه برخورد میکنه باهاشون 

کلا همه جوره حرف حرف منه 

2 شب پیش یه پستی فرستاده بوده واسه شوهرم که 3 چیز باعث جداشدن پسراز خانواده میشه 

زن و زر و زمین .......

همچین محتوای داشت که من ناراحت شدم و به شوهرم گفتم شوهرم فردا ش زنگ زد و دعوای بدی باهم کردن جوری که به مامانش گفت دیگه بامن تماس نداشته باش 

خانما اینم بگم مادر شوهرم به شدت به من حسادت میکنه و بی احترامی هم زیاد کرده ...

و به شدت هوای جاری منو داره که واسم مهم نیست 

با اینکه بی احترامی زیاد بهش میکنه 

حالا من واسه اینکه این حجم از نفرتی که مادر شوهرم  به من داره کم بشه چون به شدت حسادت میکنه بهش پی ام دادم و گفتم شوهرم و ببخشه و واسه دوشنبه دعوتش کردم ولی خوب به شوهرم گفته شما عید دیدنی خونه ی من نیومدین هر موقعه اومدین بعد من میام چند بار هم بهش گفتم دوشنبه منتظرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار بدی کرد شوهرت بخاطر ی پیام زنگ زد با مامانش دعواش کرد 

شما هم خیلی کارت زشته که شوهرت رو پر کردی ، میگذشتی از اون پیام چیزی نمیشد که سریع کاری کردی شوهرت زنگ بزنه و با مامانش دعوا کنه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

اخ منم ازیه ماه قبل عید باهاش رابطه ای ندارم ولی ب شوهرم‌گفتم بهش بزنگه و اون‌کاری ب ما نداشته باشه😐😐ولی شوهرم باز زنگ‌نمیزنه بهش تا اون زنگ نزنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

کاری ب رابطه شما و مادر شوهرت ندارم ولی بیچاره مادرشوهرت چ پسر بدی داره واسه خاطر ی پست زنگ زده با مامانش بخث کرده؟؟؟ راست میگن حرفو بنداز زمین صاحبش خودش ورش میداره

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

دقیقن مادرشوهرمنم صدپله اونورترازمادرشوهرته یه ادمه پاچه پاره قربتی منم ازعیدتاحالا باهاشون رابطه ندارم چپ میره راست میادب شوهرم میگه طلاقش بده خووقتی زندگیمون خوبه همودوست داریم چرابایدجدابشیم یه ادم حسودوبی شرفیه که نگو

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
کاری ب رابطه شما و مادر شوهرت ندارم ولی بیچاره مادرشوهرت چ پسر بدی داره واسه خاطر ی پست زنگ زده با م ...

عزیزم کاملا مامانش و میشناسه خیلی بی احترامی کرده به من غیبت منو پیش همه میکنه 

عزیزم کاملا مامانش و میشناسه خیلی بی احترامی کرده به من غیبت منو پیش همه میکنه 

من ی نظریه دارم ک البته شاید واسه شما زیاد جالب نباشه مادر همیشه ی مادر و جایگاهش ارزشمند و مقدس 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من ی نظریه دارم ک البته شاید واسه شما زیاد جالب نباشه مادر همیشه ی مادر و جایگاهش ارزشمند و مقدس&nbs ...

خوب یه مادر خودش باید جایگاهشو حفظ کنه 

اگه متقابلا احترام بزاره چرا باید باهاش برخورد بشه 

اگه اون مادره شوهر منه منم همسرش هستم و بعدها مادر میشم 

هیچ فرقی بین منو اون نیست 

همیشه به شوهرم گفتم اگه احساس کردی حتی 1 درصد من مقصر هستم باهام برخورد کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز