2821
2789
عنوان

ای روزگار

134 بازدید | 11 پست

دلم گرفته .مثل عصر روز جمعه . مثل وقتی که تو خوابگاه دانشجویی تنهایی و همه رفتن خونه هاشون.

مثل وقتی یک ماه از رفتن پدر گذشت . وفهمیدم چقدر بی پدری بده.

مثل روزهای داغ تابستون درحالیکه هوا شرجیه و رو به آفتاب تو جاده

دلم گرفته مثل ...

دلم خبر خوب میخواهد 

خبرخوش

خسته شدم . کاش یه دختر بچه ی سه ساله داشتم میبردمش پارک.

نه از دلار نه طلا .نه قیمت نفت نه محل زندگی هیچی نمیدونست باسرسره و بستنی شاد میشد . از شادیش شاد میشدم

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها بزرگ میشن دنیاشون متفاوت میشه .بخصوص پسرا . با مهربونترینشون هم احساس تنهایی می کنی.

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
اخی عزیزم ایشااله خدا بهت یه دختر ناز بده

دیگه نمیشه😒

به همسرم گفتم دخترکوچولومیخوام گفت پاشو برو پارک الان اومدم . کمی بهترم. ممنونم بچه ها

اخی عزیزم خوب از پرورشگاه بیارین؟ اینقد بامزن که نگو

من دوتا بچه دارم. بزرگ شدن. الان احساس خستگی روحی می کنم . 

اخی عزیزم خوب از پرورشگاه بیارین؟ اینقد بامزن که نگو

شایدم یه روز اینکار رو کردم

2790
2823
2791
2779
2792