2777
2789

عشقم این جور تاپیک ها رو نمیان میرن تاپیک های خاله زنکی به تاپیک آخرم میشه سر بزنی تا منم بهت بگم

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

عشقم این جور تاپیک ها رو نمیان میرن تاپیک های خاله زنکی به تاپیک آخرم میشه سر بزنی تا منم بهت بگم

😁سلام جیگررررر آره واقعا راست میگی

الان میام سر میزنم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو رکعت نمازدرروزچهارشنبه خوانده شود. در رکعت اول سوره حمد و سوره قدر را می خوانیم و در رکعت دوم سوره حمد و سوره کوثر را میخوانیم. بعد در قنوت سه مرتبه آیه امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء را می خوانیم و بعد از اینکه سلام نماز را گفتیم به سجده می رویم و با تضرع 9 مرتبه می گوییم (یا جواد الائمه ادرکنی)

ان شاءالله بحق آقاامام جوادحاجت روابشی ....الهی آمین التماس دعای فراوان

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

راه های توسل به امام جواد

نذر نمک امام جواد نه بسته نمک نذر میکنی برای امام جواد چرا چون امام جواد امام نه هستش نه بسته نمک نذر میکنی براشون پنجشنبه قبل از غروب آفتاب نمک ها رو پخش میکنی

چهارده هزار بار میگی یا جواد الئمه ادرکنی

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

راه های توسل به امام جواد نذر نمک امام جواد نه بسته نمک نذر میکنی برای امام جواد چرا چون امام جواد ا ...

مرسی فداتشم

التماس دعااااا

الان دارم ذکر یا جواد الائمه ادرکنی دارم میگم...نمکم نذر میکنم مرسی

مرسی فداتشم التماس دعاااااالان دارم ذکر یا جواد الائمه ادرکنی دارم میگم...نمکم نذر میکنم مرسی

وایسا بیشتر بهت بگم

نماز امام جواد چهارشنبه بلافاصله بعد از نماز عصر

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه