2777
2789
عنوان

فروش تخمک

14250 بازدید | 84 پست

سلام .من مشکل شدید مالی دارم و خیلی احتیاج دارم خودم سرکار میرم ولی جوابگو نیست .شنیدم میشه تخمک اهدا کرد من میخوام اینکارا بکنم ولی نمیدونم کجا باید برم .ا صفهانم .کسی اطلاع داره راهنمایی کنه😟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سرچ کن نت مرکز ناباروری اونجا خانمایی هستن‌ک تو نوبتن از شما ازمایش گرفته میشه در صورت سلامت شما استفاده میشه 

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
2803

عزيزم پولي كه ميدن بابتش انقدي زياد نيست و ديگه اينكه پروسه دردناكي داره و كلي دارو و هورمون  تزريق ميكنن كه داغونت ميكنه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
2804

اگر میتونی این کارو نکن، اگر طلا داری بفروش یا وام بگیر، ذخیره تخمک محدوده، ممکنه خودت بعدها نتونی بچه دار شی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
2805
[QUOTE=62574692]عزيزم پولي كه ميدن بابتش انقدي زياد نيست و ديگه اينكه پروسه دردناكي داره و كلي دارو ...

انشاالاه گره از کارت باز بشه عزیزم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
اگر میتونی این کارو نکن، اگر طلا داری بفروش یا وام بگیر، ذخیره تخمک محدوده، ممکنه خودت بعدها نتونی ب ...

بدجور احتیاج دارم طلا و هیچی ام ندارم که اگه داشتم به این چیزا فک نمیکردم

2801