2777
2789
عنوان

دوست یا فامیل

72 بازدید | 11 پست

شما ارتباطات و رفت و آمد خانوادگیتون با دوستای خانوادگیه یا با فامیل رفت و آمد دارید یا هر کدوم از اعضای خانواده جدا جداس ارتباطاتتون؟مثلا چند وقت یه بار؟مجردید یا متاهل؟

خوشبختانه با فامیل ارتباط زیادی نداریم و فقط تو مراسما همدیگه رو میبینیم ، مجردم و با خانواده زندگی ...

درسته میخوام بدونم مخصوصا مجرد ها با دوستای خانوادگی ارتباط دارید یا دوستای خودتون پدر و مادرتون جایگزین فامیل دوستای خانوادگی دارن؟کلا خانواده هایی که بچه نوجوون دارن الان خانوادگی چه کاری میکنن!؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متاهل من خودم اینجا کسی ندارم پسر خاله ها و دختر خاله همسرم پایه هستن با اونا رفت و آمد داریم چند تا دوست مشترک داریم با اونا هم رفت و اومد داریم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

درسته میخوام بدونم مخصوصا مجرد ها با دوستای خانوادگی ارتباط دارید یا دوستای خودتون پدر و مادرتون جای ...

دوست خانوادگی داریم و ماهی یکبار همدیگه رو میبینیم ، دوست پدرم هستن .

با دوستای خودم رفت و آمد خانوادگی نداریم ، خودمون بیرون اینا میریم ، ۲۷ سالمه .

چه خوب ما از فامیل دو طرفمون هیچکس رو برا ارتباط نداریم

اره من خودم شهرستان میریم فامیل هامون هستن ولی دختر خاله خودم اصلا همسرش پایه نیست بیچاره دختر خاله ام جلو ما با شال و روسری ادم برتر معذب میشه ترجیح ام اینکه رفت و اومد خیلی نباشه باهاشون

چرا !چه ربطی داره!

همسرش آدم پایه نیست ما تو جمع دوست هامون یا فامیل های همسرم میریم میگیم میخندیم آهنگ میزاریم میرقصیم و...ولی خب همسر دختر خاله ام اجاره این کار ها به دختر خاله ام نمیده جمع باید شبیه خودت باشه که بهت خوش بگذره