2777
2789
عنوان

خیلی گیج و احمقم

97 بازدید | 11 پست

اصلا هر جا میرم گیج میزنم تو خونه گیج میزنم بیرون گیج میزنم یه چیز و باید ۱۰ بار برام توضیح بدن و اطرافیانم بدتر گند تو اعتماد به نفسم

عین یه آدم از پشت کوه در اومدهام

البته مامان و بابام اینطوریم کردن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چند سالته؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
۱۸

رفتار اطرافیانت اشتباهه و باعث شده اعتماد به نفستو از دست بدی

احتمال زیاد خجالتی و کم حرفم هستی

رو خودت و افکارت تمرکز

به حرفای هیچ کسم توجه نکن

چند دفعه که کارارو با اعتماد به نفس کامل انجام بدی و باور کنی که تو میتونی انجامش بدی درست میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
عدم تمرکز رو دارم یکی توضیح میده با اینکه دارم نگاه میکنم ولی حواسم کامل به اون کار نیست یا با یک با ...

خب دخترم این یه اختلاله خودتو سرزنش نکن باید بری دکتر اعضاب و روان اگه تشخیص درست بود دارو بگیری خوب میشی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
رفتار اطرافیانت اشتباهه و باعث شده اعتماد به نفستو از دست بدی احتمال زیاد خجالتی و کم حرفم هستی رو خ ...

دیروز یکجا برای کار کردن رفتم تجربه اولم بود انقد گیج زدم بهم گفتن نیا از دیشب مامانم با حرفاش شکنجه میده😭

دیروز یکجا برای کار کردن رفتم تجربه اولم بود انقد گیج زدم بهم گفتن نیا از دیشب مامانم با حرفاش شکنجه ...

توجه نکن به حرف بقیه

واسه شروع رو خودت و روابط اجتماعیت کار کن

یه کم اعتناد به نفست اوکی شد برو سراغ کارایی که با اجتماع بیشتر در ارتباط باشی مثل فروشندگی

تحقیرم کردن مستقیم بهم گفتن چقد گیج و احمقی از عصر حجر اومدی به درد هیچ کاری نمیخوری

هومم،دلیل این سردرگمی رو باید شما پیدا کنی،یکیش چبزرگترینش همون پدرمادرادمه،بعدش نداشتن اعتمادبنفس و مهمترش عزت نفس،استرس..باید تاحدودی کنترل شه،چجوری وقتی بدونی خیلیا مثل ما تو استرسن و طبیعی هم هست داشتنش چون ادم تو اجتماع این شکلی میشه وقتی تو جمع قرار میگیره،بعد عدم پشتوانه مالی..جزو دلیلهای اصلیش..پول باسه بقیه پیشت دست وپاشون گم میکنن نه برعکس