2777
2789
عنوان

مربی رانندگیم

137 بازدید | 23 پست

این همش خودش کلاچو میگیره پنج جلسه رفتم ماشین خودمون خاموش میکنم ولی با ماشین آموزشگاه بعضی وقتا

اون موقع هایی هم که خاموش نمیکنم خودش میگیره کلاچو کلا قلق خاصیم نمیگه فیلمای اینستا یا آپارات خیلی بهتراز این مربی زن هستن

تجربه داشتین با آقایون؟آقاها هم کلاچو خودشون میگیرن؟

از دیروز حرصیم فقط میخوام گریه کنم یاد نمیگیرم من آخرش این بی صاحابو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مربی من فقط فرمون رو داده بود دستم این رو موقعی که رفتم امتحان فهمیدم،بعد با ماشین خودمون تمرین کردم یاد گرفتم

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ربطی به خانم بودنش نداره

مربی میتونه تو هر جنسیتی خوب نباشه

اگه با این یکی راحت نیستی عوضش کن

و اینکه فقط با آموزشگاه یاد نمیگیری خودتم باید تمرین کنی

جوابت را ندادم؟ گاهی تشخیص بی ارزش بودن بحث، خودش یک پاسخ است.

مربیا آقا هم اینجورین؟

ببین من زمانی گواهینامه گرفتم که راحت میشد مربی عوض کرد .با یه خانوم رفتم همینطور بود .با دو تا آقا بعدش گرفتم یک جلسه ،یکی دیوونه هول و اونیکی عصبی بود ولی دومی قلق خوب میگفت .دوباره رفتم با دو تا خانوم هرکدومچند جلسه ولی خوب بودن و راضی بودم .

پس ربطی به آقا و خانوم زیاد نداره پرسو جو کن با مربی خانوم هم که میری خوب باشه .

ماشین نیست واسه تمرین💔

اها اولش گفتی ماشین خودمونو خاموش میکنم فک کردم دارین

ما هم نداشتیم با همون آموزش اونجا رفتم آزمون دادم دوبار رد شدم

ولی خب بعدش که برا خودم ماشین گرفتم کم کم درست حسابی یاد گرفتم

جوابت را ندادم؟ گاهی تشخیص بی ارزش بودن بحث، خودش یک پاسخ است.

تو دور یه فرمون و دو فرمون جاهای خلوت میگیره اتفاقا درحالی که می دونم درحالت نرمال قراره خاموش کنم

کلاچ اروم اروم ول کن همزمان گاز اروم اروم فشار بده دقیقا مثله کفه ترازو جهت مخالف هم هستن و نرمال دیگه خاموش نمیکنی