2777
2789
عنوان

مجلس روضه

110 بازدید | 11 پست

خواب دیدم مجلس روضه خانم ام البنین رفتم

مشکل بزرگی داریم میخام روضه بگیرم

میشه بگید روضه ش چجوریه سفره پهن میکنن؟

خوراکی داخل این روضه چیه لقمه نون پنیر که باید باشه درسته؟؟

داخل نت سرچ کنید

ولی ما عصر تاسوعا سفره حضرت ام البنین داریم در حسینیه پدربزرگم

همه جمع میشن تعداد خیلی بالا

هرکس یه نوع شکلات و شیرینی میاره

حلوا با روغن محلی هم میپزیم

بعد بسته بندی میکنیم

همه کسانی که شکلاتی چیزی دارند کمک میکنند

و بین همه تقسیم میشه

خیلی هم حاجت میده

تو همین سایت سرچ بزنی شاید زودتر به جواب برسی

خدایا قاتلین و مسببین این جنایات رو هرچه زودتر نیستو نابود بکن #لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔 حمیدرضا رجب زاده 💔محمد مهدی بیرامی....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی انقدرررررررر نذر خانم ام البنین حاجت میده که نگم .... من هر لحظه یه کاری گیر بیوفتم سریع دو رکعت نماز نذر میکنم فوری حل میشه یعنی معجزه است....

میتونی یه شنبه نون پنیر سبزی پخش کنی اگه شرایط روضه گرفتن نداری یا همون نماز نذرش کن

یه نذری هم هست از اولین پنجشنبه ماه قمری(فقط پنجشنبه ها به مدت ۴ تا پنجشنبه )هفته اول یدونه یاسین به نیت حضرت عباس ، هفته دوم دوتا به نیت حضرت عباس ، هفته سوم سه تا به نیت حضرت عباس، هفته چهارم چهار تا یاسین میخونی ولی این دفعه از طرف حضرت عباس هدیه میکنی به خانم ام البنین (بهش میگن نذر بچه دار شدن ولی من برای چیزای دیگه هم خوندم حاجت داده )

انشاالله مشکلت حل بشه حاجت روا بشی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یعنی انقدرررررررر نذر خانم ام البنین حاجت میده که نگم .... من هر لحظه یه کاری گیر بیوفتم سریع دو رکع ...

تونیت نمازش چی باید بگم؟ واینکه اولین پنج شنبه ماه قمری کی هست؟ میتونم فرداشروع کنم؟

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
تونیت نمازش چی باید بگم؟ واینکه اولین پنج شنبه ماه قمری کی هست؟ میتونم فرداشروع کنم؟

همون نماز عین نماز صبح فقط نیت کن هدیه به خانم ام البنین

از تقویم نگاه کن نزدیک ترین به اولین پنجشنبه ماه قمری باید باشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

فقط هم پنجشنبه باید باشه از اذان مغرب تا اذان صبح فرصت خوندنش هست

حاجت رواباشی عزیزم. میشه به نیت چندحاجت بخونم هم جوابه؟

نمیدونم عزیزم من برا دوتا حاجت خوندم ولی میگن تکی بخونی بهتره ...

عزیزم یه چیزی بگم من یادم رفته بود اشتباهی گفتم اولین پنجشنبه ماه قمری الان رفتم نگاه کردم دیدم اولین پنجشنبه یا نزدیک ترین پنجشنبه به نیمه ماه قمری یعنی از تقویم ۱۴ ماه قمری رو پیدا کن اولین پنجشنبه ای که بهش نزدیکه نذر رو شروع کن