2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قشنگم جواب ندادی ؟

ببخشید رفتم ناهار پختم

محاسبات ایناس : ستاره ی دوام ،،، ستاره ی عشق ،،، لوح اختلاط ،،، بچه دار میشوند یا نه ،،، درجه ی دوستی زن و مرد ،،، کیفیت زندگی زن و مرد ،،، دانستن عاقبت این دو ،،، دوستی و دشمنی کواکب ( بروج ، ماه تولد نه ها ، بلکه اسم مرد و مادرش رو به ابجد کبیر در میاریم با هم جمع میکنیم حاصلجمع را ÷ بر ۱۲ میکنیم برای آقا باقیمانده شد ۲ ( ینی برج ثور ، برای خانم باقیمانده شد ۷ بنی برج میزان ) ( دوستی و دشمنی : ثور و میزان : با هم دشمن هستند در حد متوسط )

ستاره ی دوام و ستاره ی عشق و لوح اختلاط خوب اومد میشه گفت ۹۰ درصد قسمتن ، بجه دار شدن : بچه دار میشوند { اگر با هم زندگی بکنند } ،،،،، دانستن عاقبت این دو [ ازدواج بین این دو انجام نمیشود ===== اینو آقای مشکانی گفته جهت مطالعه گذاشته شده مثل قبلی ها صد در صدی نیست و صحتش به عهده ی راوی }

درجه ی دوستی زن و مرد ( فارسها : سمیه ( صدای سمیِّ میده ، روح الله صدای روهُلّاه میده ه حدفه می مونه رولا : سمی رولا : درجه ی { میزان } دوستی بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند

کیفیت زندگی زن و مرد : سمی رولا ز ( عدد ۷ ) = اولش خوب است ، بعد از ۲ سال کم کم مشکلات ، و در ۴ الی ۶ سال اول زندگی طلاق عاطفی میگیرند و با داشتنِ یک دختر ، بیشتر طلاق میگیرند . به قولی خوبه بعدرمشکباتی دارند و آخرش نامشخصه یا بهتر و یا بدتر شوند

اگه ترک زبان باشد سمیه ( سومِی یَّ ) روح الله ( روهولّاه ( ه حذفه میمونه روولا : درجه ی دوستی سومیی ، روولا : درجه ی دوستی متوسط و معمولی است

کیفیت زندگی زن و مرد ( سومیی روولا ز ( عدد ۷ ، ابجد کبیر ز عدد ۷ است ) : خیر و برکت و تفاهم خواهند داشت ، اما از جانب حسد یا چشم یا سحر تهدید میشوند . و مشکل مالی دامنگیرشان خواهد شد )