2777
2789
عنوان

چشم زخم

85 بازدید | 17 پست

تا الان بهش اعتقاد نداشتم بماند که اهله بریز و بپاشو خودنمایی نیستم همیشه در پوشش و زیبایی و هر چیزی که با چشم مردم سرو کار داره حداقل خودمم، یه چند سالی پشت سر هم برام اتفاق های بد میوفته که دلایلش ن خیلی مسخره هست یعنی هر کی میفهمه تعجب میکنه

از طرفی پشتم خیلی حرف میزنن و پیشرفتهامونو ده برابر میکنن و زبون به زبون میچرخه، دارم نگران میشم، تا الان میگفتم حرف مردم باد هواست ولی واقعا سلامتیم داره از دست میره هر سال اتاق عملم خیلیییی الکی،

موندم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوربختانه هست و واقعیه میشه و ممکنه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بقول اقای بهجت

معوذتین زیاد. بخوانید

درست میشه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

اسفند دود کن صدقه بده چهار قل بخون

قبل از اینکه جایی برین به هر کدوم از اعضای خانواده ماشاالله لا حول ولا قوت الا بالله بخون

آیت الکرسی

دعای الهی عظم البلا

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

نگرانم تا چند سال قبل ویروس ها و هم نمیگرفتم از وقتی میشنوم پشت سرمون به به و چه چه میکنن تازه خیلیا ...

مام همینیم بخدا یه چیزایی میشنویم سورپرایز میشیم یعنی میگم عه من ؟چقدر خفن بودم خودم نمیدونستم

۴۵ روز هرروز سوره بقره بخون کامل ول نکن هر سنگینی و انرژی منفی و سحر و جادو داشته باشی از بین میره بعدشم حرز امام جواد هم ببند به اسم خودت باشه و اولش نماز داره

دعای معراج فوق العاده عالیه برای همه چی و حاجت میده مداوم بخون بعد هر نماز بخون این دعا رو هرجا میری تو کیفت هراه خودت داشته هرروز بخون روزی چند بار تو معنیش پناه بردن به خدا از شر چشم زخم و ....

ناس و فلق هم که زیاد بخون نمازتم که بخون

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

چشم زخم ایه قرآنه ولی راه حل هاش هم هست

خوندن ۵ قل چهار قل که بلدی پنجمیش سوره جن

همراه داشتن حرز امام جواد اصلی که نماز داره باید بخونی تا مال خودت بشه حرز

خوندن دعای جوشن صغیر به آب و خوردن ازش و ریختن چند قطره چهار گوشه خونه

کسان که خیلی مریض میشن عقیقه رو هم باید پیگیری کنن خیلی مجربه برای این موضوع . اگر پدر و مادرتون شما رو عقیقه نکردن و توان مالیش رو دارید حتما انجام بدید چون در بزرگسالی به عهده خود فرد میفته . احکامش هم توی حاشیه مفاتیح هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مام همینیم بخدا یه چیزایی میشنویم سورپرایز میشیم یعنی میگم عه من ؟چقدر خفن بودم خودم نمیدونستم

من پنج ساله تو رژیمم خیلی وقتها از گرسنگی گریه میکردم تازه یکم اندامم قشنگ شده چهرم زیباییشو نشون داده، میشینن میگن این سرتاپاش عمله معدشو عمل کرده، صورتم پف داشت الان چشمام باز شده میگن این کل پوستشو کشیده، یه لباس درپیت میپوشم فکر میکنن از خیابونهای پاریس خریدم،با این حال طوری نگاه میکنن انگار من بنده ی برگزیده ی خداام، دیگه از باطن زندگی خبر ندارن دهنمون سرویس شده