2777
2789
عنوان

دورهمی امشب

96 بازدید | 12 پست

همه فامیل پدری مادری از عروسی اومدن خونمون یکیشون سوالای چرت می پرسید جلوی همه منم جواب نمی دادم اخرش گفت وای تو هم کم حرف شبیه اسکلا بعدش منم گفتم تو رو می بینم ع. نم می گیره باهات حرف بزنم از اونور داداشش و شوهرش دخالت کردن رو به همه گفتم کم گو. ه منو بخورید همگی سیر شید زندگی من به شما مربوط نیست شاید بپرسید الان کجایی خونه دوستم بابابا مامانم دعوا کردم اونا موندن خونه ما من اواره یعنی متنفر از پدر مادری که رای فامیل به بچشون می دن

چقدر بددهنی کردی 😐پدرو مادرت چقدر بی مسئولیتن چطور راضی شدن به هر قیمتی شده بفرستنت شب خونه ی غریبه

درک نمیکنم اصلا

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر بددهنی کردی 😐پدرو مادرت چقدر بی مسئولیتن چطور راضی شدن به هر قیمتی شده بفرستنت شب خونه ی غریبه ...

بی ادب نیستم همش رو مخم می رن هر بار هربار هم گفتم جلوشونو بگیرید منو نفرستادن من زدم بیرون اونا جلومو نگرفتن دوستم از ابتدایی باهم بودیم داداش هم نداره باباشم یه شهر دیگست

بهتر بود همونجا ورقو ب سمت خودت میچرخوندی و میزدی خودتو ب مطلومیت و میگفتی چرا بهم توهین میکنی چرا ب ...

اونجوری می گن زود رنج بارها اون کار کردم با اینکه گریه هام واقعی بود ولی محل ندادن کلی بهشون فحش دادم حداقل دلم خنک شد🤣

بی ادب نیستم همش رو مخم می رن هر بار هربار هم گفتم جلوشونو بگیرید منو نفرستادن من زدم بیرون اونا جلو ...

مواظب خودت باش زیادم به خونواده سخت نگیر با سیاست بکش سمت خودت اونا بمونن ک ون سوز شن

احتمالا اون مارموزای آب زیرکا از رک و ساده بودنت سو استفاده کردن

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

چقدر بد حرف زدی

توصیح دادم بالا هزار بار گفتم نگید به بزرگ تا کوچیک یهو منفجر شدم اونا باورشون نمی شد حتی دیگه می یاد رو به رو فلانی همسن توعه ازدواج کرده یا چرت پرت می گه

مواظب خودت باش زیادم به خونواده سخت نگیر با سیاست بکش سمت خودت اونا بمونن ک ون سوز شن احتمالا اون ما ...

دادش و خواهرم طرفم صد ولی پدر مادرم همیشه مطیع اونان ابرو براشون مهم تره بابای منم زمین های میلیاردی شو از دستش دراوردن جیک نزد یا مامانم کلا ارث ندادن خلاصه اینبار گفتم صدقه بگیرن

دادش و خواهرم طرفم صد ولی پدر مادرم همیشه مطیع اونان ابرو براشون مهم تره بابای منم زمین های میلیاردی ...

آبرو نزد یه عده حروم خور چه ارزشی داره آخه من نمی دونم قدیمیای چرا اینجورین

والا پسر عمو بابام با بردارش جنگ کردن تا ارثشو بگیره ولی مامان بابای من اینجورین

بابای منم سه متر براما زبون داره اونوقت پیش داداشاش صامته

مادرمم که رفت به برادرش امضا داد که ارثمو میبخشم البته ماراضی بودیم چون داییمون هرچی بابابزرگ داشت خودش زحمت کشیده بود خریده بود زده بود به نام پدرش ما هم گفتیم گناه داره

ولی هر کی به مارسید گرگه گشنه ست