2777
2789
عنوان

بچها😑

117 بازدید | 9 پست

خیلی عادی رفتم اومدم دیدم کاربریم واسه یه کاربر پیام فرستاده

واقعا چیشد

بعدش که خواستم باز به کاربر پیام بدم که چیشد این پیاما اومد دیدم لغو کاربری زده

@golzeinab

عزیزم فکرکنم شما بودی

واقعا نمیدونم چطوری اومد پیاما 😐😐😐😐

پروفایل خودمم ولی با ai . متاهلم و متعهد💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کسی روی اکانتت نیست؟

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

نمیدونم چطوری چک کنم

نمیدونم

@ازسارابپرس سلام وقتتون بخیر

میشه راهنمایی کنید لطفا

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

رمز اکانتتو عوض کن لیلی

عوضم کنه دیگه فایده نداره اگه کسی اومده رو اکانت دیگه فایده نداره مگه اینکه سیو نکرده باشه

خب عوض میکنه دیگخاون بخواد وارد اکانت شه نیاز به رمز جدید داره

اگه اکانتو سیو کرده باشه دیگه نیازی نداره

عوضم کنه دیگه فایده نداره اگه کسی اومده رو اکانت دیگه فایده نداره مگه اینکه سیو نکرده باشه

خب عوض میکنه دیگخ

اون بخواد وارد اکانت شه نیاز به رمز جدید داره

فعلا این کاربرم@ghazaldohdarlor رل مهیار تاپیکای این اکانتو من گردن نمیگیرم و اکانت اصلیم فعلا تعلیقه