2777
2789
عنوان

عفونت

104 بازدید | 9 پست

کسی بوده اینجا که عفونت زنان داشته باشه با دکتر نسیم خرمی عفونتش برطرف شده باشه ؟

ممنون میشم بگین و یا راهنمایی کنین چون چند تا دکتر رفتم بعد یک ماه عفونتم برگشته

شورت نپوش.صابون ضد عفونی کننده بیکینی بگیر.همیشه اصلاح شده باشه.

میخوام که شرت نپوشم ولی از بس ترشح دارم نمیشه صابونو نمیدونم ولی لیزر میرم و مو ندارم و یا شیو میکنم همیشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخوام که شرت نپوشم ولی از بس ترشح دارم نمیشه صابونو نمیدونم ولی لیزر میرم و مو ندارم و یا شیو میکنم ...

چای گزنه دم کن بخور عفونت رو خشک میکنه.

چای پونه همراه آویشن و عناب هم عفونت رو خشک میکنه.ولی دیگه شورت نپوش.

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

شنیدم عفونت مکرر بخاطر سندرم تخمدان پلی کیستیکه.

نه خداروشکر دکتر که رفتم سونو که دادم اخرین بار ۳ ماه پیش هیچی نبود عفونت من سببش تجاوزی بود که طرف زنش عفونت داشت از اون به من انتقال پیدا کرد و دیگه همونه که خوب بشم

البته یه دکتر بوده سعیده شمس میرفتم پیشش اون عالی بود داشتم خوب میشدم پیشش ۹۰ درصد اوکی بودم اما واسه یه ماه رفت ترکیه مثه اینکه بعدش دیگه خورد به این دو تا جنگا و هنوز برنگشته مثه اینکه و بعد اون دو تا دکتر دیگه رفتم بعد ۲ هفته باز برگشته

نه خداروشکر دکتر که رفتم سونو که دادم اخرین بار ۳ ماه پیش هیچی نبود عفونت من سببش تجاوزی بود که طرف ...

ای وای خدا ازش نگذره.

چیز بزرگی نیس غصه نخور با دارو و مراقبت خوب میشه.

میگم شما آزمایش HIV هم بده آخه تو یه تاپیک دیدم خانومه برای عفونتش هرکار میکرد خوب نمیشد بعد آزمایش داده بود مثبت شده بود.البته ایشالله که هیچی نباشه.

ای وای خدا ازش نگذره.چیز بزرگی نیس غصه نخور با دارو و مراقبت خوب میشه.میگم شما آزمایش HIV هم بده آخه ...

نه خداروشکر این تستارو هم دادم و از این لحاظ اطمینان دارم که چیزی نیس فقط دنبال یه دکتریم که درست متوجه عفونت من بشه و درمان درستی هم تجویز کنه

نه خداروشکر این تستارو هم دادم و از این لحاظ اطمینان دارم که چیزی نیس فقط دنبال یه دکتریم که درست مت ...

خب پس خداروشکرررر.

عزیزم من دکتری نمیشناسم یعنی تاحالا نرفتم وگرنه معرفی میکردم❤️