2777
2789
عنوان

حس خوب یا حس بد

223 بازدید | 24 پست

اقاااااااا واقعا اعصابم خورده..تو فیلما و داستانا همه وقتی خواستگار میان خوشحال میشن میخندن ..بعد هی میگن یه حس فوق العادس...سریع هم متوجه میشن پیر خوبیه یا نه..

ولی ما که هروقت خواستگار میاد اخرش انقدر هممون استرس داریم و مادرپسره جواب میخواد همش دعوا و تنش داریم...ادم نمیدونه چی خوبه چی بده....

حالا هم یکی اومده از بقیه امتیازاتش بهتره..ولی من خییییلی میترسم.جوری که هی سعی میکنم اصلا بهش فکر نکنم و یا بخاطر تنش روحی هی حس حالت تهوع یا افسردکی میگیرم...

بنطرتون طبیعیه؟همه این اشوب ها و بدبینی اینکه بدبخت میشم یا خوشبخت و این چیزا رو موقع انتخاب دارن؟ یا فقط من اینجورم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه عزیزم این حسو دارن همش فکرمیکنی اگه اشتباه کنم چی وهزار اگه که تا ازدواج نکنی معلوم نمیشه توکل کن برخدا خوشبخت بشی

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

منم رو به قبله میشم

کلی دعوا میشه

فشارم میفته پری میشم 😭😭😭

اگه دخترا میتونستن برن خواستگاری مجبور نبودی برا هر الاغی این همه فکر کنی

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

اگه به خانواده من باشه پسره رو همونجا لخت میکنن و کلی آزمایش ازش میگیرن😖

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
اخه میگن اونی که قسمتته دهن همه بسته میشه و رضایت ........ اما پس چرا من هی دلم اشوبه؟

نه اصلا ایجوری نیست ،قسمت تا ی جایی دخیله ، اصلا تو قضیه مهمی مثل ازدواج به قسمت حواله نکن ، حسابی تحقیق کنید ،حسابی بشناسش

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir