2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیمارستان خصوصی و پیش دکتر معروفم رفتم، اون داخل که میری که بیهوشت میکنن. 

ولی منو زخم کردن، موقع دفع خونریزی داشتم و همراه با درد بود ولی اکثرا هیچی نمیشه. 

من خیلی بد شانس بودم

مستم کن و از هر دو جهانم بستان... 

ن درد نداره چون قبلش ی چیزی میزنه بی حس میشی فقد یکم احساس میکنی ی چیز سرد میره تو شکمت البته از پشت دوسه دیقه طول میکشه البته اینم بگم منکه همش احساس میکردم دسشوییم میادو الان میپاشه صورت دکتره ولی بخاطر اون وسیلس ک تو بدنته احساس مدفوع میکنی بعدش ک رفتم دسشویی دیدم چیزی نیستش 😷😷😷

من همون آدمیم ک وقتی حالم بد میشه  آهنگ غمگین گوش میدم تاحالم بهتر نشه...
بیهوشی کامل داره.اصلا متوجه نمیشی.بعد بهوش اومدن هم اصلا درد نداره

بیهوشی چیه مگه عملش میکنن منکه تاحالا نشنیدم بیهوشی رو دو دیقس هم خودم هم خیلی از فامیلا انجام دادن حالا نمیدونم 

بیمارستان خصوصی و پیش دکتر معروفم رفتم، اون داخل که میری که بیهوشت میکنن.  ولی منو زخم کردن، م ...

منکه گفتن یکم ورم روده داری همین شما مشکلت چیبود؟

بیهوشی چیه مگه عملش میکنن منکه تاحالا نشنیدم بیهوشی رو دو دیقس هم خودم هم خیلی از فامیلا انجام دادن ...

من انجام دادم تو بیمارستان، بیهوشی کامل بود.خود دکتر گفت درد داره و تعداد بیمارا زیادن.باید وقت کنم به همشون برسم 

من انجام دادم تو بیمارستان، بیهوشی کامل بود.خود دکتر گفت درد داره و تعداد بیمارا زیادن.باید وقت کنم ...

آها ک اینطور ولی من بدون بیهوشی بود ی ژلی زد بعدش دیگه درد نداشتم فک کنم بیحس کننده بود😊

منکه گفتن یکم ورم روده داری همین شما مشکلت چیبود؟

من درد های شکمی زیاد داشتم و اسهال و استفراغ و چند دوره درمان دارویی و رژیم غذایی اثر نکرد. آندوسکوپی و کولونوسکوپی همزمان داشتم

بیهوشی چیه مگه عملش میکنن منکه تاحالا نشنیدم بیهوشی رو دو دیقس هم خودم هم خیلی از فامیلا انجام دادن ...

عزیزم من خواهرم کادر درمان هستن و بیمارستان خواهرمم رفتم. چند وقتی هم هست که قانونه که آندوسکوپی و کولونسکوپی رو نباید بدون بیهوشی انجام بدن، چون رفلاکس داره بدن و خطرناکه. 

هرجا رفتید، اگه به تازگی بوده میتونید شکایت بکنید حتی. 

آها ک اینطور ولی من بدون بیهوشی بود ی ژلی زد بعدش دیگه درد نداشتم فک کنم بیحس کننده بود😊

البته اتاق عمل نبودا.یه اتاقی بود روش نوشته بود گوارش.

خداروشکر بیهوشی داشت. ۱۰ دقیقه طول کشید. الان که برای آندوسکوپی هم بیهوش میکنن.قبلا من انجام دادم فقط اسپری بی حسی زد تو حلقم.

دکترا الان حوصله ناله و ترس مراجعینشون را ندارن دیگه.بیهوش میکنن.

عزیزم من خواهرم کادر درمان هستن و بیمارستان خواهرمم رفتم. چند وقتی هم هست که قانونه که آندوسکوپی و ک ...

منکه حدود یک ماه پیش رفتم پیش دکتر کشاورز...کرمانشاه فوق تخصص گوارش بود ی ژلی زد قبلش اصلنم ازیت نشدم دوسه دیقه طول کشید