2777
2789
عنوان

موکل گیری در ماورا

158 بازدید | 11 پست

نی نی یار جان لطفا نترکون تاپیک رو. موکل گیری یاد نمیدم که صرفا ملت رو آگاه میکنیم سمت این مسائل نرن.

موکل گیری: به خدمت گرفتن موجود ماورایی

انواع موکل:

🌀موکلین ملک: موکلین رحمانی یا نورانی هستند. با هیچ چله و روشی نمیشه اینارو به خدمت گرفت. خودشون اتوماتیک وار با دیدن بند اتصال نورانی اشخاص مومن جذبشون میشن و به اذن خدا کمک هایی میکنن. با خواسته و اراده ما کاری رو انجام نمیدن. صدها ساله که دیگه به انسان ها خدمت نمیکنن.

🌀موکلین سفلی: خودشون رو موکل رحمانی معرفی میکنن و چند نوعن. بستگی داره احضار چه شکلی باشه. ۳،۷،۱۵،۲۱،۱۰۱،۱۰۰۰ روزه، بسته به درجه موجود سفلی. با ریاضت ها و احضارات و طلسمات به خدمت میگیرنشون و بسیار موجودات خطرناکی هستند. بعضیا چله های قرآنی میگیرن چندتا اسم جن هم قاطیش میکنن که موکلین قرآن رو در اختیار بگیرن. ولی موکلین سفلی میان چون قرآن موکل نداره ملائکه و فرشتگان روی قرآنن.
موکلین سفلی با قرآن و اذکار مشکلی ندارن. دعانویسا آیات قرآن و اسم اینارو قاطی میکنن سحر انجام میدن.

!! موجودات نورانی با چله نشینی های موکلی و احضارات نمیان. احضار کفر پنهانه!

🌀موکلین کواکبی: طلسمات نجومی هستن. بسیار موجودات قدرتمندی هستن و اجازه ورود به دنیای انسانی رو ندارن. فقط از قدرت اسامی شون استفاده میشه. و در اثر این احضارات بیشتر اجنه آزاد میان که اون اطراف میچرخن. چون احضار موکلین کواکبی درجا دریچه باز میکنه و هرچیزی رو ممکنه بکشه پایین. درستش اینه تو بیابان این احضار انجام بشه چون دریچه خیلی بزرگی باز میکنه و ممکنه شخص ازبین بره اگه به جنون نرسه. دعانویسا به کسایی که میگن نحسی طالع و کواکب و... دارن این روش رو میدن.

🌀موکلین کتابی: اگه تو نسل کسی کتاب دعا چرخیده باشه و از اون کتاب قلم خورده باشه موکلین کتاب سعی میکنن تا ۷نسل آینده حداقل یک نفر از اون خانواده رو دعانویس کنن یا بکشونن سمت علوم غریبه که اتصالشون قوی بشه. و فقط به اشخاص هم خون صاحب کتاب خدمت میکنن به غریبه ها نه. غریبه بخواد استفاده کنه اجنه های اطراف رو میکشه تو حصار طلسم.

🌀موکلین کافر: احضارشون بسیار سخت تر و خطرناکتره چون جادوی سیاهه. با چله نشینی و اینا نمیان. با جادوهای نجاسات و خون و حیوانات و مندیل کشیدن و اینا میان. از بخور و شمع و عود استفاده میکنه، پشت به قبله میشینه، با لباس تقریبا برهنه، اصلا تو خونه خود شخص انجام نمیشه چون خودش و خانوادش و هفت جد و آبادش رو بیچاره میکنه. این احضارات باعث مرگ، فلج شدن، جنون و... میشه چون فشار بسیار زیادی به هاله میاد و احتمال داره پاره بشه یا همزاد فلج بشه و شخص هم به تبع اون فلج میشه.

🌀احضارات هندی: هرنوع احضار هندی که از اسم الهه ها و خدایان هندی استفاده میکنند بلا استثنا موجودات در بند و زندان رو آزاد میکنن. که اکثر اینا دیوها هستن یا عفاریت و عجوزه ها یا شیاطین یا غول ها. پس خیلی خطرناکه. موجودی که هزاران سال در بند بوده شوخی بردار نیست. آخرالزمان همین چیزاست.

🌀موکلین احضارات یهودی: خودش یه مبحث مفصله

!!️نکته مهم: با هیچ احضاری نمیشه اجنه رو دید. چشم باز نمیشه فقط ضربه جن میخوری. بعد ممکنه فقط سایه ببینی یا تو خواب پوستتو بکنن.

!!️احضار کفر و شرک خفی است.

منبع: ostadkaveh110 یوتیوب

میتونی بگی کی ازدواج میکنم؟؟؟

نه عزیزم شرمنده. دنبال جوابش هم نباش نازنین سر از خونه فا لگیر و دعانویس درمیاری تیشه به ریشه خودت میزنی. آینده علم غیب هستش جز خدا کسی ازش خبر نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درگیرم فکر کنم چطور نجات پیدا کنم

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهای زمین 💚

من درگیرم فکر کنم چطور نجات پیدا کنم

کلی روش قرآنی هست برای حل این مشکلات فقط اول باید علتش رو پیدا کنید.

ostadkaveh110

یه چرخی تو این کانال یوتیوب بزنید عنوان فیلمارو بخونید چیزی که دنبالشید رو پیدا میکنید. به شخصه مشکلات و بستگی های زندگیم با توضیحات ایشون حل شد شکر خدا

سلام عزیزم جواب سوالتونو پیدا کردید؟

تا حدودی بله

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهای زمین 💚