2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید

95 بازدید | 8 پست

من ۳ساله عروسی کردم وخونه پدر شوهرم هستیم البته تو واحد جداگانه وهییییییییچ پس اندازی ندارم وشوهرم تازه کار پیدا کرده وحقوقش یک ودویست که ۲۶۰تومنش میره برا کرایه ماشینش ومن طلاهامو فروختم تا ماشین بخریم وتنها چیزی که داریم الان یه پراید حتی پول پیشم نداریم ودریغ از یه پس انداز

از طرفی ام بیشتر از یه سال دیگه ام نمیتونیم تواین خونه ببمونیم و باید بریم بیرون 

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

حالا ازتون میخوام اگه میدونین بانک یا موسسه ای هست که وام یا تسهیلاتی میده که میشه بهمون کمک کنه بهم بگین

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان اکثرا مردن همینن.منم 7سال پیش که عروسی کردیم پول طلاها و جهیزیمو با پس اندازای شوهر دادیم یه اپارتمان 75 متری خریدیم.

خوب شد خریدیم.الان شوهرم هیچ درامدی نداره.پول خورد و خوراکو به زور در میاریم.اجاره نمیدیم حداقل.

پدر شوهرم خیلی پولداره ولی یه قرون کمک نمیکنه.کلی زمین و خونه داره.ولی چه فایده

خدایا ناامیدم نزار

چرا باید پدر مادرای پولدار پولشونو نگه دارن تا بمیرن بعد بریه به بچه.این باعث میشه چشمشون به مرگ اونا باشه. 

از طرفی الان بچه هاشون تو فشارن.بعرا به چه دردشون بخوره.

خدایا ناامیدم نزار

خونه برا برادرشوهرمه تا بعد عروسی بیاد جای ما بشینه

ینی هیچ کس راه حلی نداره