همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من برای اینکه نمازم قضا نشه و اول وقت بخونم این کار رو میکنم
برنامه بادصبا رو روی گوشیم نصب کردم هروقت اذان میگه هرررکاری داشته باشم میذارم زمین میرم وضو میگیرم نماز میخونم خیییلی خوب بوده برام دیگه نمازام اکثر اوقات اول وقته 😃
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
معلومه خدا خیلی دوست داره که باهاش حرف بزنی و عبادتش کنی
ان شاءالله همیشه توی همین حس و حال و توی همین راه بمونی 💚
التماس دعا
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
میدونم من برنامشو دارم ولی اینارو غیرفال کردم اخه حس پیری بهم میده 😅 چون اکثرا ادمای سن بالای دورمو ...
ای بابا چه ربطی داره🤣
من حس خوبی میگیرم صدای اذان توی خونه پخش میشه صداشم بلندددد میکنم که قشنگ کل خونه صداش میپیچه😂