2777
2789
واقعا ایناش اوکیه کارکردشم پایینه قیمت استسناییه و پایینه نمیدونم چشه کم گذاشته خودم ماشین میشناسم . ...

سلام

من کارشناس نیستم والا

ماشینو کجا دیدید؟دیوار؟

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

عههه پس چرااا🤔🤔بنظرم خدا گذاشته وسط راهت تو بنده ی برگزیده ی خدایی😂

😂😂

آخه ندارم از این شانسا بنظرم یه مشکل اساسی داره خودم خیلی هم حرفه ای نیستم یه بار ماشین خریدم اونم قیمت یکم زیاد دادن بهم😂😂❤️

🌟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂آخه ندارم از این شانسا بنظرم یه مشکل اساسی داره خودم خیلی هم حرفه ای نیستم یه بار ماشین خریدم او ...

🤣🤣🤣🤣حالا این یبار افتاده برات بگیرش🤣

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

عههه پس چرااا🤔🤔بنظرم خدا گذاشته وسط راهت تو بنده ی برگزیده ی خدایی😂

کلاه بردارا هم خیلی رو این موضوع حساب باز میکنن😂

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

سلاممن کارشناس نیستم والا ماشینو کجا دیدید؟دیوار؟

سلام علی اقاااا.نه مال یکی از اشناهای دوره قیمت خیلی کم گذاشته بنظرتون بخواطر چیه.ماشین بدون نقض و عیبه

🌟

فعک نکنمممم😂❤️

😂😂😂😂😂❤️❤️حالا بقول علی اقا سرت کلاه نزارن برو بده کارشناسی چک کنن قشنگ چیزی نبود بخرش😉

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

😂😂😂😂😂❤️❤️حالا بقول علی اقا سرت کلاه نزارن برو بده کارشناسی چک کنن قشنگ چیزی نبود بخرش😉

به جز کارشناسی برا تشخیص رنگ دیگه چه کار شناسی باید ببرم؟؟❤️😂

🌟

به جز کارشناسی برا تشخیص رنگ دیگه چه کار شناسی باید ببرم؟؟❤️😂

دیگه بلدنیستم ی نشون مکانیکم بده ضرر نمیکنی😂