2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من شرکت کردم از من مسائل عقیدتی پرسید مثلا میگفت جمعه ها کجا هستی ؟ چه کار میکنی ؟ بعد از چند دقیقه و چند سوال یدفعه پرسید نماز جمعه شرکت میکنی ؟? میخواست مچ منو بگیره .

باید سعی کنی دروغ نگی چون متوجه میشن .

در مورد مسائل سیاسی روز و تحولات فعلی میپرسن .

از من پرسید چه کتابهایی میخونی؟

آخرین راهپیمایی که رفتی کِی بود؟؟

بعد ازم خواست یه بیوگرافی از خودم بنویسم .

در ضمن مناسبتهای تقویمی رو هم ممکنه بپرسه.

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

من شرکت کردم از من مسائل عقیدتی پرسید مثلا میگفت جمعه ها کجا هستی ؟ چه کار میکنی ؟ بعد از چند دقیقه ...

ممنون.مناسبتهای تقویمی رو با جزییات میپرسن.یا کلیا.مثلا همه چیز رو باید بلد باشی؟

ممنون.مناسبتهای تقویمی رو با جزییات میپرسن.یا کلیا.مثلا همه چیز رو باید بلد باشی؟

مناسبتهای شاخص رو باید بلد باشی . مثلا دهه کرامت

تولد ائمه و ...

باید روی مناسبت ها مسلط باشی . البته بصورت کلی .

طوری که مصاحبه کننده بفهمه که به مسائل عقیدتی و مناسبت ها اهمیت میدهی.

البته من یادم نمیاد از من در مورد مناسبتها سوال پرسیده باشه .

ضمنا ارکان نماز و روزه و مبطلات اونها رو میپرسه . به همراه اصول دین ...

البته ممکنه برای هر فرد مصاحبه شکل متفاوتی رو داشته باشه . با این حال باید روی همه مطالب مربوطه تسلط نسبی داشته باشی .

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.