2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نباید دلمون خوش باشه الکی میشه خندید آدمی ک پول نداره بره یه چی ک دلش میخواد بگیره لذتش تو دلش نمونه ...

بهتر از افسردگیه که

توانا بود هر که دانا بود زدانش دل پیر برنا بود

حاج خانما یکم اروم تر بخندید تاپیک بغلی اعتراض کردن گفتن صداشون نمیذاره بفهمیم چی داریم میگیم

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

سیسی استارتر این تاپیک همون خانومس ک گفته چع اشکالس داره مرد چند همسر داشته باشه واسش کامنت نزار

چه حافظه خوبی داری

حاج خانما یکم اروم تر بخندید تاپیک بغلی اعتراض کردن گفتن صداشون نمیذاره بفهمیم چی داریم میگیم

اناهیتا جدیدا مزه میپرونی بخاطر گشتن با ماس یا کلا؟

فعلا این کاربرم@ghazaldohdarlor رل مهیار تاپیکای این اکانتو من گردن نمیگیرم و اکانت اصلیم فعلا تعلیقه

درو ببندند خوب

درو ببندند خوب

دیگه از من گفتن بود

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم