2777
2789
عنوان

کنکوریا

37 بازدید | 3 پست

ترازا که بیاد مثلا تراز سراسری و فرهنگیان و سوابق رو با هم جمع میکنند تقسیم بر 3میشه و اون عدد بدست امده میشه نتیجه دعوت به مصاحبه درسته؟

و اینکه کسی از محاسبه تراز کنکور سلام استفاده کرده درست گفته یا نه

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

دعوت به مصاحبه امسال با تراز سوابق و تراز دفترچه فرهنگیان جدا از همه

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

دعوت به مصاحبه امسال با تراز سوابق و تراز دفترچه فرهنگیان جدا از همه

یعنی چی

من منظورم این بود که تراز سراسری تراز فرهنگیان و تراز سوابق با هم جمع میشن تقسیم 3میشه؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چیمن منظورم این بود که تراز سراسری تراز فرهنگیان و تراز سوابق با هم جمع میشن تقسیم 3میشه؟

نه نمیشه

منظورم اینه میگن که کسی دعوت به مصاحبه میشه که تراز دفترچه فرهنگیانش بالای ۵۰۰۰ هزار و تراز سوابقش بالای ۵۰۰۰ باشه

من نشنیدم که این سه تارو جمع میکنن

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.