2777
2789

سلام دوستان من میخوام سیمکارتمو عوض کنم ، آخه خواستگار قبلیم داشت شمارمو میترسم ی روز ی خبری ازم بگیره واس همین میخوام عوضش کنم چون الان ی خواستگار دارم،حالا امروز ک رفتم سیمکارت بخرم آشنای خواستگارم من و دید تو مخابرات و از شانس بدم فهمید سیمکارت میخرم،منم گفتم برا مامانم میخرم،حالا میترسم یوقت دیدشون بگه فلانی داشت سیمکارت میخرید.فعلا ب مرحله ای نرسیدیم ک شمارمو ب خواستگارم بدم،بنظرتون الان چیکار کنم؟ ی همراه اول هم عید خریدم یه ایرانسلم امروز،بنظرتون همون همراه اولو بهش بدم؟ میترسم خواهر برادرم جلو پسره بگن شمارتو عوض کردی،حالا چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نيست 

سعي كن از اين به بعد شمارت و به دوست پسرات ندي مجبور نشي بگي خواستگارم ال بل 

خواستگار خواستگار هر وقت عقد كردين نگران باش 

فعلا به خواستگار شماره تلفنات مهم نيست 

اگه در حد یه خواستگار بوده که نه اجازه داره سراغتو بگیره. و نه میگیره. دروغ پشتش دروغای بعدی رو میار ...

بهتره عوضش کنم آخه، خیالم راحت تره،بعد چند سال اومد خواستگاریم‌ ب هم خورد

کار بدی نکردی که سیم کارت خریدی

تو خودت اگه ب خودت گیر ندی و با اعتماد بنفس باشی دیگه نگران نباش،اونا هم گیر نمیدن.

در ضمن هنوز خواستگاره نه شوهر اجازه هیچ گیری نداره،هنوز نه بداره نه بباره   

آخه اگ بگم هزار و ی جور فکر میکنه

اگه پا توی همچین طرز فکری گذاشت باید بدونی که برای ادامه زندگی باید همچین خصلتشو اصلاح کنه

میتونم بگم ادم بسیار شکاکیه که بهت اعتماد نداره و این تو زندگی باعث خیلی از مشکلات و اختلافات میشه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
2790
2778
2791
2779
2792