2777
2789
عنوان

دوست پرو

155 بازدید | 19 پست

یک دوستی دوستله صمیی بودیم داستم بعد این خانوم پرو یکسری رفتیم بیرون کافه گفت من پول ندارم من حساب کردم قرار شد بده یکماه گذشت به روی مبارک نیاورد اخرشم که گفتم گفت زدم رسید داد اما چیزی به حساب من نیومده بودو من پیگیر نشدم سری بعد رفتیم اولش به من نگفت یهو وسط راه گفت تو حساب کن من بهت میدم من موندم لای منگنه قبول مردم اونروز خانوم همه کار با کارت من خرید کرد خالی شد کارت کارت مامانم بود بهشم گفت باید تو برگردونی مال خودم نیست اخرشم که پولمو خواستم گفت کارتم کارت به کارت نداره فردا از عابر میزنم خیلی طلبکار اینو گفت گفتم ان شالله عابر دیگه ایراد نداره ک بزن که گفت بهم توهین کردیو من یه بسته برات چیپس خریدمو 500 از کارتم خرج کرده بود اخرشم گفت چون پولتو خواستی بهم توهین کردی و اینکه من هدیه بلو کارت که اولشه رو برای تو زدم که 150 ت بود و دوستیمون پایان یافت چند وقت پیشم تو گروه کلاسی طوری رفتار میکرد انگار هیچی نشده رو مخ حالا خیلی رک بگین حق با کی بود ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بار اول که گفت زدم باید میگفتی چیزی به حساب نیومده

بعدم بار دوم وقتی کارت مادرت بود نباید میخرسدی میگفتی کارت مادرم اجازه ندارم ازش خرید کنم زیادی

خود شما هم مقصر بودی ناخواسته

کی تموم میشه 
بار اول که گفت زدم باید میگفتی چیزی به حساب نیومده بعدم بار دوم وقتی کارت مادرت بود نباید میخرسدی می ...

من روی در دوستی با احمقی تمام لحظه ای فکر نکردم انقدر پست باشه

ولش کن دیگه گذشته شما اون لحظه به فکرت نرسیده من خودم هم اینجوری ام

اره گذشته ولی میشینه پشتم میگه من اینهمه کار براش کردم اخر پولشو اینجور خواست . زور داره این حرفا

نه زد به در منت گزاشتن گفت چون پول بلو مامانمو برات زدم بی حسابیم خیلی پرو

پول رو به هر قیمتی ازش پس بگیر و کات

شده توی کلاس جلوی بقیه برو بهش بگو اما بگیر

و مقصر راستش شمایی که بار دوم هم توی این تله افتادی

اره گذشته ولی میشینه پشتم میگه من اینهمه کار براش کردم اخر پولشو اینجور خواست . زور داره این حرفا

حرفاش اهمیت نداره فقط بگو پولتو زودتر برات بزنه اگه نریختش هنوز بگو مادرم هر روز میگه کی میزنی فشار بیار بهش

کی تموم میشه