2777
2789
عنوان

ویار بارداری

16 بازدید | 5 پست

سلام خانما، چیکار کنم توروخدا

۶هفته باردارم تهوع و استفراغ نابودم کرده، حس یه مرگی رو دارم که ذره ذره داره جونمو میگیره

هیییییچی نمیتونم بخورم، دیشب تا صب از تشنگی گریه کردم ۳ روزه حتی آبم نخوردم نزدیک آب میشم روده هامم بالا میاد

از همممممممه چی بدم میاد ، یعنی ب هرچی فکر میکنم بالا میارم

سر پسرمم همین بودم فک کردم بارداری دوم راحتتره ، با هر بدبختی بود تونستم یه دونه دمیترون بخورم برا اونم هزار بار عوق زدم، استفراغم قطع شده ولی همچنان تهوع شدید و بی اشتهایی دارم

چیکار کنم توروخد؟هنوز ۶هفتم تا هفته های ۱۳ و ۱۴ که میمیرم تازه اگه اونموقع خوب شم

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

سرپسرت تا کی بود تهوعت؟

تا۱۳هفته

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینم انشالله تا اونموقع تموم میشه...

توروخدا برام دعا کن ، خیلی درمونده شدم

بدجور خودمو باختم

توروخدا برام دعا کن ، خیلی درمونده شدم بدجور خودمو باختم

حق داری منم اوایل بارداریم خیلی اذیت شدم واقعا ولی تا ۱۶ هفته دیگه اوکی شد خداروشکر...انشالله توام حالت خوب میشه بقیش و راحت میگذرونی به امید خدا...

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40