2777
2789
عنوان

کمکم کنین

14 بازدید | 3 پست

کمکم کنین نظرتونو بگین من با نامزدم امروز صبح صبحونه رفتیم بیرون قبل اینک بیاد دنبال نگو انلاین شد واتساپ مگ کار دار ۷صبح بره واتساپ چک کنه ببینه چخبره الانم دقیقا دو روز هر یک ساعت میاد واتساپ میره اصلا کارش با گوشی نیس احساس میکنم الان رفته چک کنه ک ببینه چیزی هس یا نه من نبینم ذهنم خراب بنظزتون ازش بپرسم

یا خدا ...چه قدر حساسید شما

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/