2777
2789
عنوان

بامداد خمار

150 بازدید | 9 پست

بچه ها انگار کارگردان بامداد خمار گفته ۳تا فصل هست ۱۳ قسمته

فصل اول که هیچی فصل دومم که ۹ قسمتش رفت و هیچی نشده هنوز ۴ قسمت دیگه مونده تا بیاد محبوبه زن رحیم بشه اون ۴ قسمت همرفته

یعنی تو فصل سوم تو ۱۳ قسمت هم میخواهند زندگی کنند هم اذیتش کنه هم بچه دنیا بیاره هم طلاق بگیرند همبا منصور ازدواج کنه؟اینطوری که داره لاک پشتی پیش میره این سریال یه ۱۰ فصل دیگه میخواد 🥲

هوا،هوای حذف کردن آدمای سمی هست:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرار نیست موبه مو اتفاق های رمان رو بازگو کنن من شنیدم ادامه داستان اصلا مث رمان نیست

بالاخره اصل موضوع روی پایه رمان هست ،اتفاق های مهم رو باید جا بدن داخل سریال همون چند تا اتفاق همبخوان جا بدن از ۱۳ قسمت بیشتر میشه

بالاخره اصل موضوع روی پایه رمان هست ،اتفاق های مهم رو باید جا بدن داخل سریال همون چند تا اتفاق همبخو ...

یه کلیپ تو اینستا دیدم میگفت پدر محبوبه سریع از فیلم حذف میشه درصورتی که فک کنم تو رمان اول طلاق محبوبه رو میگیره بعد میمیره همینجوری تمام چیزا رو تغییر دادن ازدواجش با منصور هم قرار نیست داخل فیلم باشه

یه کلیپ تو اینستا دیدم میگفت پدر محبوبه سریع از فیلم حذف میشه درصورتی که فک کنم تو رمان اول طلاق محب ...

آخی من کل فیلمو دارم میبینم بخاطر ازدواجش با منصور🥲🥲🥲