2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 74 پست
بعد اینکه بپرس چقد اهل مسافرت رفتنهسالی چند بار دوس داره با همسرش سفر برهچقد اهل تفریح و گردشههر چند ...

ملیسا جون باتوجه ب اینکه جلسه اول هست

طوری نیست بپرسم سفر با همسرت و اینا؟

میترسم تو دلش بگه اول بذار بینم من از تو خوشم میاد یا نه☹️😭

خیلی نگرانم ک بعد از دیدنم واکنش اون چیه☹️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب میخوای نگو همسر مثلا بگو چند بار در سال سفر میرید اینطوری بهتره بنظرم

آهاا اره

دیگ چیا مهمه تو جلسه اول

عزیزم ممنونم بابت کمکات اسکرین شات گرفتم داشته بلشم

کاش میشد رو گوشی نگاه کرد

زشته؟

آهاا ارهدیگ چیا مهمه تو جلسه اولعزیزم ممنونم بابت کمکات اسکرین شات گرفتم داشته بلشمکاش میشد رو گوشی ...

رو گوشی اره بنظرم زشته نگاه نکن

من با نامزدم که میخواستم حرف بزنم جلسه اول انقد بچه پرو بازی درآورد منم اولین بارم بود با یه مرد حرف میزدم استرس گرفتم حرفامو یادم رفت

صرفا اون حرف زد سوال پرسید من جواب دادم

جلسه دوم حرفامو رو کاغذ نوشتم که یادم نره😭🤣

رو گوشی اره بنظرم زشته نگاه نکنمن با نامزدم که میخواستم حرف بزنم جلسه اول انقد بچه پرو بازی درآورد م ...

آقااا خوشبحااالت تو این مرحله رو رد کردییی😭😭😭

عزیزززم😂

شما معرفی بودین؟

از قبل همو دیده بودین؟

مسئله ای ک هست اینه ک فهمیدم طلبه بوده ولی ظاهرش اصلاا شکل طلبه ها نیستبا پیرهن شلوار بود تو عکسا،آس ...

از زیر کت چطوری فهمیدی آستینش کوتاس؟!!!!

جلسه اول همونطور که همیشه هستی لباس بپوش و آرایش کن

آقااا خوشبحااالت تو این مرحله رو رد کردییی😭😭😭عزیزززم😂شما معرفی بودین؟از قبل همو دیده بودین؟

واییییییی خیلی خواستگاریای قشنگی داشتم موقع نامزدم😭🤣

پررررر از خاطره شد برامون

اره عمه نامزدم معرفمون بود

دو جلسه خانواده ها رفتوآمد کردن آشنا شدن

یه جلسه همدیگرو دیدیم حرف نزدیم بازم فقط خانواده ها معاشرت میکردن

دو جلسه هم خانواده ها تو هال ما تو اتاق حرف زدیم

بعدم عقد

امروز روز 110 ام عقدمه😂😂

رو گوشی اره بنظرم زشته نگاه نکنمن با نامزدم که میخواستم حرف بزنم جلسه اول انقد بچه پرو بازی درآورد م ...

منم دیروز رفتم پیش پسری که بهم پرخاست اشنایی داده بود خاک تو سرم اینقدر دستام میلرزید اصلا روم نبود به چشماش نگاه کنم

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

منم دیروز رفتم پیش پسری که بهم پرخاست اشنایی داده بود خاک تو سرم اینقدر دستام میلرزید اصلا روم نبود ...

منم نمیتونستم نگا کنم

ولی اون خیلی پرو بود از اول تا آخر تو صورتم نگاه میکرد حرف میزد🙂😂